Sari la conținut

Pereti de rigips sau de caramida ?

titi

Postări Recomandate

pentru ca sunt un FAN al constructiilor si imi doresc sa ajung arhitect... sa dea D-zeu!... m-am gandit sa mai supun atentie o problema, cel putin pt. mine////// controversata...... !!!!!!!!!! scratch_one-s_head.gif

acum sunt la moda realizarea peretilor din rigips in anumite situatii.... vorbesc de pereti interiori... totusi, de ce credeti ca sunt cei mai utilizati ?

Inainte, tacamiu imi spunea ca erau la moda caramizele, acum e moda BCA-urilor /////// dar nu stiu ce sa zic!!!!!!!!!

voi ce spuneti?! prankster.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum sunt la moda realizarea peretilor din rigips in anumite situatii.... vorbesc de pereti interiori... totusi, de ce credeti ca sunt cei mai utilizati ?

Pe de o parte ptr. ca se monteaza si demonteaza usor.

Pe de alta parte ptr. ca daca vrei sa faci o izolatie la interior e aproape singura solutie.

Inainte, tacamiu imi spunea ca erau la moda caramizele, acum e moda BCA-urilor /////// dar nu stiu ce sa zic!!!!!!!!!

voi ce spuneti?! prankster.gif

BCA-ul e superior caramizilor d.p.d.v. al izolarii termice.

Poate si ca pret sunt mai rentabile.Nu stiu cum sunt preturile celor doua tipuri de materiale de constructii.

Link spre comentariu

intr-adevar, cred ca cel mai important avantaj al rigipsului e ca se monteaza/demonteaza usor.

dar de cate tipuri (grosimi mai ales) sunt rigipsurile ? si cu ce sau cum se prind de perete ? angel.gif

Editat de titi
Link spre comentariu

titi, e bun gipsul carton pentru creat pereti falsi, tavan fals. Mai ales pentru electricieni nu iti mai spus cat de util e un tavan fals... spoturi, aia aia, stii tu!!!! Ca sa prinzi rigipsul de tavan iti trebuie niste profile (parca de aluminiu) pe care le prinzi de tavanul blocului, in dibluri. Apoi, cu ajutorul unor hulsuruburi utilizate la constructiia incintelor acustice, de alea de PAL, dar nu ericsoane, prinzi rigipsul de profile. Apoi se finiseaza frumos cu gled... parca... si se da cu var. Nu e greu, astea sunt meserii de o zi care sunt mult mai bine platite decat sa faci... kituri spre exemplu (scuzati-mi comparatia, daca am lezat cumva pe cineva)!

BAFTA si sa-ti dea D-zeu numai sanatate, noroc la gagici si ce mai vrei tu! thumbup.gif Mie mi-a dat D-zeu o nevasta, niste copii, pt. care ii multumesc, dar nu pot sa-i multumesc ca ma lipsit din viata priivata de posibilitatea de a mai face un montaj electronic, de a mai depana, stii tu... Cand nu esti insurat se spune ca ai X lei, esti cica multumit, cand te insori venitul devine X/2 iar cand mai ai si un copil X/4, X/5.... si timpul liber cam asemenea... ce timp iti mai ramane de facut kituri ???????????????? Te las pe tine sa raspunzi! cheers.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock