Sari la conținut

statie aer cald cu suflanta si ciocan termostatat, izolat elecrostatic

Postări Recomandate

Hello all,

Am de facut niste montaje cu smd-uri si cu ciocanul meu de lipit nu prea pot sa ma risc. Am aruncat o privire si cred ca as avea nevoie de o statie aer cald cu suflanta si ciocan termostatat, izolat elecrostatic. Am gasit ceva aici:

GORDAK 952 (statie cu aer cad si letcon de 60W) - 450ron

http://www.virtual-electronic.ro/detprodus...?id_produs=2537

Gordak 952 V cstatie cu aer cad si letcon de 60W) si display color - 500Ron

http://www.virtual-electronic.ro/detprodus...?id_produs=2704

si

Statie Aer Cald si letcon Lukey 852D+ - 309Ron

http://www.altshop.ro/statie-aer-cald-si-l...52d-p-3610.html

1. Ce sa iau: Lukey sau Gordak?

2. Exista ceva mai bun decit ce am postat mai sus si mai ieftin?

Am vazut ca unii discuta de pensol, dar eu nu am gasit nimic. Ar fi mai recomandat sa iau Pensol? La conex pe site (importator direct) vad ca nu apar decit niste noname-uri.

Cel mai important:

- buget 100-700Ron

- in principal, accentul se pune pe letcon (70% din timp e folosit ciocanul)

- pretul nu e musai sa fie 5 milioane. pot da si mai mult daca e sa cumpar ceva de calitate, pentru ca nu cumpar asa ceva in fiecare zi. asta nu inseamna ca am sa dau cu banii pe fereastra daca am alternative mai ieftine, la aceeasi calitate.

- doresc ceva rezistent/fiabil.

- nu e folosit in scop industrial! il folosesc in weekend-uri, cind am timp pentru diverse ...

- vreau sa fie ceva de calitate buna, din seria mid-level, sa se gaseasca accesorii usor si la preturi rezonabile (ex: 1 cap pt letcon 10-30Ron)

- nu ma intereseaza cele profesionale, WELLER, JCB, etc

Ce-mi sugerati sa cumpar, de ce ... si de unde.

Regards,

Alx

Editat de alx
Am vazut ca unii discuta de pensol, dar eu nu am gasit nimic. Ar fi mai recomandat sa iau Pensol?

Mai puteti incerca si aici.

P.S.

Nu-mi primeste linkul,este restrictionat.

Editat de miron1947
Am scri pe PM.

l-am gasit si eu cu google ;-) este vorba de v.i.t.a.c.o.m. Problema este ca in link-ul dat de dvs apar numai ciocane de lipit.

Pe mine m-ar interesa statii de lipit, care includ si suflanta si permit reglajul temperaturii atit pentru fluxul de aer cit si pentru virful letconului. In plus, daca va uitati la link-urile mele, veti vedea ca aceste aparate au display pentru afisarea temperaturilor in ambele cazuri (suflanta, letcon).

As fi dorit si ceva pareri din experienta voastra. de ce modelul X si nu Y, de unde, la ce pret, etc.

alx

Editat de alx
in link-ul dat de dvs apar numai ciocane de lipit.

Eu cred ca nu l-ati parcurs tot,au si statii de lipit cu letcon si cu aer cald.

As fi dorit si ceva pareri din experienta voastra. de ce modelul X si nu Y, de unde, la ce pret,

Eu nu am inca o statie de lipit,am achizitionat letconul din poza(21 RON) si statia,trebuie s-o realizez eu.

post-9-1231862590_thumb.jpg

Editat de miron1947

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock