Sari la conținut

Muzica De Pe un P.C. Pe altul !

Barbos Radu

Postări Recomandate

La mutli ani tuturor !

Am si eu cateva intrebari , si anume :

Se poate ca muzica pe care o ascult eu la calculatorul meu , sa poata fi ascultata si de altii ? Sa zicem cateva persoane de pe strada mea , ori din cartierul meu , doar acele persoane pe care le ""las""eu sa asculte ? Si daca se poate , se poate in timp real ? Asta fara a utiliza un ""radio online"" ? Cum ???

Va multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O solutie ar fi sa faceti sharing la fisierele audio care doriti sa fie accesate de orice computer din retea. Aceste fisiere pot fi, de exemplu, accesate prin intermediul Winamp-ului.

Link spre comentariu

O solutie ar fi sa faceti sharing la fisierele audio care doriti sa fie accesate de orice computer din retea. Aceste fisiere pot fi, de exemplu, accesate prin intermediul Winamp-ului.

Ok dar cum ? Acest Lucru se intampla in timp real ? Si mai ales este . . . legal ?

Merci !

Link spre comentariu

Cred ca era de la sine inteles ca sharing-ul presupune creerea unei retele de calculatoare intre persoanele de pe strada dvs. Odata facut acest lucru, puteti face sharing pe folderele de muzica iar fiecare persoana din cartier arondata la reteaua aceasta de calculatoare poate accesa cu ajutorul Winamp-ului (s-ar putea si cu ajutorul BSPlayer 2.0) sa acceseze muzica din retea (inclusiv cea de pe calculatorul dvs.).

Sa zicem ca este la limita "legalitatii", deoarece nimeni nu va poate imputa sa nu oferiti muzica altor persoane gratis. Problema apare atunci cand cereti bani pe asa ceva.

Link spre comentariu

Am si eu o propunere ... numai nu sunt sigur de 2 lucruri , cu team viewer nu stiu daca se transmite muzica ( adica sa se auda muzica care o asculta acel user in winamp ... ca si un radio online) conectandu-te la alt calculator si daca se pot conecta mai multe persoane la calculatorul respectiv.

PS: eu faceam acest lucru cu vecinu de scara cand ne uitam la filme ... dar nu mai stiu de aveam si sunet.

Editat de TzuTzu
Link spre comentariu

Sunt softuri (nu stiu daca si Yahoo Messenger poate), care sunt facute pentru a face o convorbire vocala, care isi pot schimba intrarea.

Mai clar, un PC obisnuit are 4 intrari: Mic in (microfonul), Line In (intrarea audio), Cd Volume (eu o folosesc la linie audio secundara, nu stiu ce face de fapt :D) si Stereo Mix. Stereo Mix e intrarea care preia TOTUL ce trece prin placa de sunet. Daca la softul de convorbiti puteti schimba intrarea de la Mic IN la Stereo Mix, are rezolvat problema. Dezavantajele ar fi ca orice sunet din PC il vor auzi si "vecinii".

Sper ca m-am facut inteles in cele de mai sus.

Editat de adry
Link spre comentariu

Sunt softuri (nu stiu daca si Yahoo Messenger poate), care sunt facute pentru a face o convorbire vocala, care isi pot schimba intrarea.

Mai clar, un PC obisnuit are 4 intrari: Mic in (microfonul), Line In (intrarea audio), Cd Volume (eu o folosesc la linie audio secundara, nu stiu ce face de fapt :D) si Stereo Mix. Stereo Mix e intrarea care preia TOTUL ce trece prin placa de sunet. Daca la softul de convorbiti puteti schimba intrarea de la Mic IN la Stereo Mix, are rezolvat problema. Dezavantajele ar fi ca orice sunet din PC il vor auzi si "vecinii".

Sper ca m-am facut inteles in cele de mai sus.

Interesanta ideea , merci !

Link spre comentariu

Bun , am stat si am clocit ideea si nu prea imi dau seama cum sa fac ! ""Bag"" microfonul direct in ""boxe"" sau folosesc vreo mufa IN / OUT ? Cum ? A si este . . . legal ?

Am si eu o propunere ... numai nu sunt sigur de 2 lucruri , cu team viewer nu stiu daca se transmite muzica ( adica sa se auda muzica care o asculta acel user in winamp ... ca si un radio online) conectandu-te la alt calculator si daca se pot conecta mai multe persoane la calculatorul respectiv.

PS: eu faceam acest lucru cu vecinu de scara cand ne uitam la filme ... dar nu mai stiu de aveam si sunet.

Si acest software pe care l-am gasit AICI vad ca ar functiona dar este legal si in Romania ?

Merci !

Link spre comentariu

Folosirea team viewer este legala.

Cat despre partea de inceput, daca va refereati la ideea mea, nu presupne microfon. Ideea consta in schimbarea intrarii audio de la mic in la stereo mix.

Un mic exemplu. In Windows Movie Maker, la naratiune (e simbolul microfonului de deasupra timeline), la More Options, este un meniu la sursa intrare. Daca il puneti pe stereo mix, veti putea inregistra tot ce trece prin placa de sunet. Daca un soft ar putea trimite sunetul din aceasta intrare audio in retea (cum face Mesenger cu Mic in), atunci ati rezolvat problema.

Legalitatea...peste tot am vazut ca majoritatea produselor pot fi folosite in toate circumstantele, mai putin cele comerciale, adica, atattimp cat nu creti bani, nu ar trebui sa fie vreo problema.

Link spre comentariu

Folosirea team viewer este legala.

Cat despre partea de inceput, daca va refereati la ideea mea, nu presupne microfon. Ideea consta in schimbarea intrarii audio de la mic in la stereo mix.

Un mic exemplu. In Windows Movie Maker, la naratiune (e simbolul microfonului de deasupra timeline), la More Options, este un meniu la sursa intrare. Daca il puneti pe stereo mix, veti putea inregistra tot ce trece prin placa de sunet. Daca un soft ar putea trimite sunetul din aceasta intrare audio in retea (cum face Mesenger cu Mic in), atunci ati rezolvat problema.

Legalitatea...peste tot am vazut ca majoritatea produselor pot fi folosite in toate circumstantele, mai putin cele comerciale, adica, atattimp cat nu creti bani, nu ar trebui sa fie vreo problema.

Acum am inceput sa inteleg , iti multumesc mult !

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Cred ca era de la sine inteles ca sharing-ul presupune creerea unei retele de calculatoare intre persoanele de pe strada dvs. Odata facut acest lucru, puteti face sharing pe folderele de muzica iar fiecare persoana din cartier arondata la reteaua aceasta de calculatoare poate accesa cu ajutorul Winamp-ului (s-ar putea si cu ajutorul BSPlayer 2.0) sa acceseze muzica din retea (inclusiv cea de pe calculatorul dvs.).

Sa zicem ca este la limita "legalitatii", deoarece nimeni nu va poate imputa sa nu oferiti muzica altor persoane gratis. Problema apare atunci cand cereti bani pe asa ceva.

Ok dar cum anume sa realizez ""chestia"" aceasta ? Spre exemplu am auzit de WINAMP REMOTE dar cum ?

Link spre comentariu

• 3 months later...

sa inteleg ca vrei sa emiti un radio online ?! pentru asa ceva se poate cu SHOUTcast Radio !

daca ai retea cu "amicii" tai ... se poate cu filesharing dar nu mai mult de 10 sau 20 de conexiuni pe windows XP nu mai tin minte exact !

fii mai explicit ce vrei sa faci si poate te putem ajuta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock