Sari la conținut

Stergere Folder

SIG

Postări Recomandate

Folderul continea alte subfoldere,iar fiecare din aceste subfoldere,contineau alte subsubfoldere s.a.m.d.

A trebuit sa intru pana la a sapte-a ramificatie de subfoldere ca sa pot sa incep sa sterg cate ceva si sa avansez greoi cu stersul.

Voi nu ati patit sa nu puteti sterge un folder decat daca incepeti sa stergeti de la baza in sus ?

Am sa incerc sa vad cume e cu acest program Unloker.

Multumesc d-le Miron.

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SIG, nu cumva sunt protejate folderul si subfolderele si au bifata optiunea Read Only. Ia da click dreapta si Proprietati pe folderul cu pricina ?

Eu nu am inteles pana la urma daca folderul e in directorul Windows!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Era un folder cu tot felul de informatii si programele/joculete,structurat pe subfoldere si subsubfoldere,etc.

Nu era protejat,cel putin eu nu i-am creat nici o protectie cand l-am creat, si nu era in directorul Windows si nici nu tinea de programul Windows.

Chestia era ca ii dadeam delete si aparea freastra de stergere dar nu progresa nimic in bara de progres procesare comanda(delete).

M-am chinuit de mi-au sarit fulgii,mergand de la cele mai indepartate sub...sub...foldere si incepand sa le sterg rand pe rand ,pana ce am ajuns intr-un tarziu sa nu mai am nimic in folderul principal,si sa-l sterg apoi cu satisfactie si pe el. bandit.gif

Am mai patit de cateva ori ca un folder nu puteam sa-l sterg,desi nu il foloseam in nici o aplicatie.

Mofturi de Windows poate.

Editat de SIG
Link spre comentariu

Nu m-am uitat la caracteristica/proprietatile folderului,dare era creat de mine si era,sau trebuia sa fie, un Folder obisnuit,ca cele pe care le creati cu click dreapta si New --->Folder,dupa care il denumiti dupa cum va place.

Atata doar ca nu vroia sa se stearga,nu progresa stergerea ,bara de progres nu se umplea.(vezi foto).

Am putut rezolvat doar asa cum am mentionat mai sus.

Ulterior am vazut programul indicat de d-l Miron ,si am sa-l testez cu prima ocazie cand mai patesc asa ceva (am mai patit in trecut de cateva ori).

post-5-1231595465_thumb.jpg

Editat de SIG
Link spre comentariu

• 4 months later...

o rezolvare empirica !

deschide Task Manager, inchide procesul explorer.exe -File - ne task -browse - navighezi pana la folderul respectiv shift+delete si vezi ce zice daca s-a sters revii - File new task -scrii manual instrumental expplorer.exe si dai enter !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock