Sari la conținut

Doriti sa avem un "BLOG TEHNIUM AZI" sau o rubrica numai de "DOWNLOAD"?

donpetru

SONDAJ  

19 membri au votat

1. 1. Doriti sa avem un "BLOG TEHNIUM AZI" ?

• DA
      14
    • NU
      5
  2. 2. Va doriti o rubrica numai de "DOWNLOAD"?

• DA
      13
    • NU
      6

Postări Recomandate

Ma gandesc de ceva vreme sa includ pe langa optiunea "Games" si un "Blog Tehnium Azi" ? Totodata, cum vedeti deschiderea unei sectiunii numai pentru Download, cu scheme de service, mai tarziu si datasheet-uri etc ?

Astept eventualele raspunsuri daca exista iar sondajul il voi lasa cel putin 30 zile deschis. scratchchin.gif

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un blog ar fi interesant, depinde cati o sa posteze acolo sau daca o sa posteze !!!!!!!!!!!! daca nu posteaza nimeni eu zic ca nu are rost sa investitii - parerea mea!

cat despre download..... necesita o baza de date destul de mare (peste 1000Gb ) si nu stiu daca o aveti ????????? in plus, trafic si multe chestii..... nu stiu ce sa zic

am votat DA pentru blog - daca vor fi si alti utilizatori interesati.

si un NU pentru download, deocamdata. morning1.gif

Link spre comentariu

Chiar asa: cine o sa posteze in BLOG, de abia se posteaza in forum si Blogul IPB costa 60USD parca!!!!! Daca nu se posteaza, nu are rost sa-l cumperi, corect! Bine, acum nu am de unde sa stiu eu daca se posteaza sau nu! Dar dupa cum vad lucrurile cred ca NU.

E misto Blogul, nu zic ca nu, dar stateam asa si ma gandeam, ce naiba sa scriu acolo: ca am fost in talcioc si am gasit un AS350 la 50lei bucata si la final sa intreb daca merita! Voi la ce v-ati gandit ?

Parerea mea finala si irevocabila e sa mai astepti petrule, adica pana la Paste, Craciun, pentru ca momentan presimt ca ai sa dai bani degeaba pe blog.... asta daca nu cumva posteaza dupa mine mai multi utilizatori care vor BLOG. Eu personal, am votat NU.

Iar de DOWNLOAD, aceeasi chestie, subscriu parerea lui titi.

Link spre comentariu

Chestia cu blogul...o idee buna...dar in acelasi timp, nu prea buna.

De ce spun asta? Partea buna e ca blogul ii poate ajuta pe incepatori sa urmeze pasii celor mai avansati (si nu numai), in construirea unui proiect. Toate bune si frumoase, blogul ne ajuta, dar apar 2 probleme: prima e ca tinand cont de portofelele model plat a multora dintre noi, nu stiu cat de multi sunt dispusi sa spuna, citandu-le pe dl. releu "am fost la talcioc si am luat ...". In plus, daca nu se inghesuie nimeni sa scrie articole in revista, articole in care sunt notiuni pur teoretice si pe care multi le stim, dar sa scrie in blog?

Cat despre rubrica de download....nu stiu ce sa zic. Presupune multe si nu stiu daca se merita. Adica, oricine prefera sa se duca pe site-ul producatorului, deoarece are mai multa inceredere in informatiile de acolo.

Editat de adry
Link spre comentariu

Am citit cele trei pareri de mai sus. Vreau sa va spun ca le aprob si ca drept urmare vom mai astepta pana la lansarea blogului. Intr-adevar, ramane intrebarea: cine si ce va posta ? Mi-ar fi placut foarte mult sa marim numarul de articole din revista si mai mult dar se pare ca interesul pentru tehnica este foarte redus.

In ceea ce priveste sectiunea de Download... ma mai gandesc! scratchchin.gif Spun asta deoarece necesita destul de multe resurse hardware si costuri suplimentare.

Oricum, daca mai exista pareri si/sau voturi, nu ezitati sa le postati. Sondajul va ramane deschis pana la 15 februarie.

Link spre comentariu

Salutare ... nu stiu cat de mult ar conta parerea mea ,dar eu zic ca ajunge forumul ... cat despre download , ar fi ceva frumos , numai foarte costisitor si spun ca nu merita din acest punct de vedere.

As avea alta propunere pentru Donpetru , nu mai bine ati face un Chat happy.gif pentru forum ?

Editat de TzuTzu
Link spre comentariu

...

As avea alta propunere pentru Donpetru , nu mai bine ati face un Chat happy.gif pentru forum ?

Un chat deja a fost prezent in pagina revistei Tehnium Azi dar deoarece nu posta nimeni l-am dezactivat.

Oricum, intentionez in cursul anului acesta sa integrez si mai mult forumul in site-ul revistei. Eventual am sa mai schimb din template-ul revistei presurand mai multa tehnologie web 2.0. Dar mai este pana atunci. Poate vom trece si pe vers. IPB 3.0 dar ramane de vazut.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Am citit cele trei pareri de mai sus. Vreau sa va spun ca le aprob si ca drept urmare vom mai astepta pana la lansarea blogului. Intr-adevar, ramane intrebarea: cine si ce va posta ? Mi-ar fi placut foarte mult sa marim numarul de articole din revista si mai mult dar se pare ca interesul pentru tehnica este foarte redus.

In ceea ce priveste sectiunea de Download... ma mai gandesc! scratchchin.gif Spun asta deoarece necesita destul de multe resurse hardware si costuri suplimentare.

Oricum, daca mai exista pareri si/sau voturi, nu ezitati sa le postati. Sondajul va ramane deschis pana la 15 februarie.

As propune pentru incepatori (si avansati) o rubrica ptr. programare, interfatare, scheme de comenzi de la calculator (LPT, serial).

Cred ca se poate pleca de la vechi calculatoare la cere multi au renuntat si zac prin diverse locuri din case si care ocupa spatiu inutil.

Noile calc. P4 cu Vista sau XP nu prea pot fi abordate dar in C sau QBasic, Linux etc. mai e loc de idei...

Deasemenea, pe tema noilor experimente "Green Energy" sau montaje inteligente nu prea am gasit topic-uri.

Fiind incepator in aceste dezbateri, imi cer scuze daca nu sunt binevenite aceste propuneri sau nu sunt pe topic-ul "Tehnium-azi"

Cu respect !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock