Sari la conținut

joc de lumini

djvady

Postări Recomandate

salutare la toata lumea!!!!

sunt nou pe aici

as dori si eu o schema pentru un joc de lumini cu 2-4 faze kre sasi skimbe canalul in functie de ritmul muzicii!!! pt ceva efecte de disco.... ma poate ajuta cineva ????? vreau o schema cat mai simpla fara pic-uri sau alte minuni de astea..... dak se poate pe tranzistori sau pe integrate.... jtiu k vreau kmm mult dara vreau ca piesele care se folosesc in montaj sa fie usor de procurat!!!! va rog ajutatima!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum adica canalul?

adik linia de leduri! vrea sa folosesc 2-4 culori in functie de ce schema gasesc care sa se skimbe intre ele in functie de ritmul muzicii! deci vreau ca la acel montaj sa am ji o intrare pt audio!

vreau ceva asemanator cu un vumetru cu leduri dar in loc sa se aprinda din ce in ce mai multe leduri sa se schimbe ledul/linia de leduri care este aprinsa....

mati inteles ce vreau sa spun?

Link spre comentariu

adik linia de leduri! vrea sa folosesc 2-4 culori in functie de ce schema gasesc care sa se skimbe intre ele in functie de ritmul muzicii! deci vreau ca la acel montaj sa am ji o intrare pt audio!

Acestea nu le-am prea inteles,dar poate asa ceva doriti.

post-9-1231453782_thumb.jpg

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Acestea nu le-am prea inteles,dar poate asa ceva doriti.

exact

multumesc mult dl miron!

dar va rog frumos dak puteti sami dati mai multe detalii despre

- transformatorul UT adik nr de spire in primar,nr de spire din secundar si sctiunea miezului

-ce parametri au cele 3 triace si cele 3 becuri inseriate cu ele

va multumesc anticipat!

cu respect,dj vady

post-3243-1231543388_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock