Sari la conținut

Postări Recomandate

Am observat asta, la anumite jocuri, mai exact la jocurile noi instalate. Oricum, aceasta problema nu este un impediment pentru rularea lor! Maine, cel tarziu poimaine am sa incerc sa remediez aceasta problema.

Multumesc pentru observatie.

@adry, am reparat si problema cu nesalvarea scorurilor la anumite jocuri. Nu le-am testat pe toate dar daca mai aveti probleme in acest sens va rog sa-mi spuneti aici numele jocului.

Numai bine

• 3 weeks later...

petrule, vad ca deja ai mai adaogat cateva jocuri, la unul din ele deja am vazut ca mi-a batut cineva scorul - e vorba de 13 Days in Hell. Felicitari emy!

Nici jocurile de popice sau table nu sunt rele! Tine-o tot asa! band.gif

• 7 months later...
Dl donpetru, cand mai postati jocuri noi ? Am vazut ca au ramas tot acelea de asta primavara!

scratchchin.gif

Scuze de raspunsul dat asa tarziu. E devina optiunea cu Ultimele topicuri active. Cred ca atunci cand vom trece pe IPB 3.0 voi dezactiva acesta optiune, pt. ca, eu cel putin, m-am obisnuit sa mai uit numai acolo si sa nu mai navighez in forum.

In fine, am sa mai postez jocuri, desi interesul pentru acestea este destul de scazut. Totusi, daca se va continua in ritmul asta, am sa scot si aceasta optiune odata cu trecerea pe IPB 3.0, trecere care se va efectua cel mai probabil la anul. Totusi, daca nivelul de vizitatori si utilizatori va creste si mai mult, pt. a nu mari prea mult costurile de hosting, voi fi nevoit sa renunt la optiunea Games sau Jocuri (dar asta ramane de vazut). In prezent sunt 86 jocuri iar pana la finele anului intentionez sa trecem de 100.

Asadar,

Numai Bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock