Sari la conținut

Camera Video

alien1835

Postări Recomandate

De curand m-am hotarat sa achizitionez o camera video.

Problema e ca nu prea stiu multe despre asa ceva.

De exemplu nu inteleg ce inseamna camera video mini dv.

Ce imi recomandati sau ce ma sfatuiti?

As vrea o camera cu care sa pot face si poze,si ce e cel mai important e ca vrea ca clipurile video sa poata vi descarcate pe calculator. :roll:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Camera video cu miniDV este cu caseta miniDV (sper sa nu ma insel). Momentan cea mai buna solutie cand veni vorba de camere video sunt camerele video cu harddisk. Deci, poti sa cauti camera video cu HDD ca de exemplu: SONY DCR-SR32E - cea mai buna dar si pretul pe masura, aprox.1800lei.

Link spre comentariu

Parerea mea este sa te orientezi inspre cele cu hard disk cum a zis si @donpetru,sau la predecesoarele lor,cele cu DVD.Mai vechi sisteme decat acestea zic ca nu merita sa iei,deci inclusiv nu merita nici cele cu mini DV.

Acestea doua enumerate fac si poze,au card ptr. poze.

Daca e chestie de bani atunci e destul si cu DVD daca iti ei, e doar cu 300 RON doar mai scumpa decat una miniDV dar merita.

Link spre comentariu

• 4 months later...

Dat fiind ca au scazut preturile m-am avantat totusi sa iau o camera cu miniDV,la 950 RON,cu discount de 50 RON.Asta chiar daca nu eram fan miniDVD,vezi postul #3.

Intamplarea a facut ca un vecin sa ma roage sa-i transpun niste filmari,avea o groaza de casete miniDV si nu stia sa le prelucreze in calculator.

Avand camera lui la mine,un Sony DCR-HC19E , am analizat casetele filmate si materializate de mine in DVD-uri. Pot sa zic ca,in comparatie cu batrana mea camera ,Sony CCD-TRV218E ,lucrurile nici nu se compara,in bine evident. In consecinta mi-am luat o camera miniDV ,Sony DCR-HC44E .

Are si loc ptr. card de facut poze.

Astept sa-mi iau o placa firewire si pun punct astfel tehnologiei analogice,caruia,totusi,ii datoram mult respect.

P.S. Am ales acesta obtiune in limita bugetului disponibil ptr. asa ceva,desi am fortat nota,financiar vorbind.

Dar amintirile filmate sunt mai importante decat problema aceasta,pe care o rezolv in vre-o 3 luni de economii. band.gif

Oricum preturile au luat-o la vale rau de tot.Un Sony DCR-HC19E zicea vecinul ca si-a luat-o cu 1800 RON acum vre-o 3 ani iar acum de nou cred ca e pe la 6 -700 RON.

Batrana,si prima,mea camera primul proprietar a luat-o acum vre-o 4 ani cu vreo 2100 RONsi eu am luat-o de la el acum un an si ceva cu 800 RON,iar acum nu cred ca se poate vinde cu mai mult de 400 RON.

Asta este.Poti sa alegi,fie cumperi aparatul,impacat cu gandul ca peste vre-o 2 ani pretul ei de vanzare ca second hand va fi sub 50% din pretul de achizitie,dar ramai cu pelicula de amintiri,fie esti carcotas si ramai blocat in analiza de tipul " ...de ce sa-mi iau acum ca valoarea va scadea in doi ani la jumatate",si tot asa perpetuand principiul acesta de gandire ramai practic sa-ti iei la revedere de la momentele pe care ai fi vrut sa le filmezi/pozezi , clipe care sa fie mai pretioase ca aurul peste vremi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock