Sari la conținut

Anunt: schimbare server site

donpetru

Postări Recomandate

Anunt prin acest mesaj ca in cursul zilei de maine, poimaine sau cel tarziu vineri (24, 25 sau 26 dec. 2008), voi schimba server-ul pe care se afla acestei site. Din aceasta cauza, la momentul cand se va efectua transferul si pe care il voi anunta in timp util, forumul va fi Offline iar imediat dupa aceea, voi dezactiva optiunea utilizarii atasamentelor in forum pe urmatoarele 24 de ore.

Multumesc de intelegere iar daca sunt nelamuriri vis-a-vis de acest anunt, va rog sa postati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Schimbarea serverului s-a efectuat. Mai ramane sa se actualizeze DNS-urile, in cel mult 48ore. Dupa actualizarea DNS-urilor, s-ar putea ca anumite topice sa lipseasca, topice sau posturi care s-au creeat in perioada 25-27 dec.2008. Pentru remedierea acestei probleme am sa fiu nevoit sa suprascriu baza de date MySQL. Mentionez ca aceasta problema nu reprezinta nici un impediment pentru utilizarea corecta a forumului in aceasta perioada, pana la actualizarea DNS-urilor.

Important: Va rog ca in perioada 25-27 dec. sa nu utilizati sistemul de atasamente din forum.

Numai bine.

Link spre comentariu

Trecerea pe noul server s-a efectuat cu succes. Am mai observat cateva erorii la accesarea forumului, erorii pe care am sa le elimin in cursul zilei de astazi, cel tarziu maine.

Deoarece am vazut ca au aparut cateva noi posturi dupa actualizarea DNS-urilor, nu am sa mai suprascriu baza de date "veche", ca sa nu le pierdem pe acestea noi create. Am sa rescriu in cursul zilei de astazi si postul din topicul cu SG3525. Totodata, rog pe ceilalti utilizatori care au postat in intervalul 25-28dec si ale caror posturi nu mai sunt acum, sa le rescrie, atat cat se poate.

Multumesc pentru intelegere

si NUMAI BINE.

Link spre comentariu

Incepand cu aceasta data orice utilizator nou inregistrat trebuie sa aiba minim 10 posturi in forum ca sa poata sa trimita mesaje private.

Totodata, s-ar putea ca anumiti ISP-sti (internet provideri), sa nu furnizeze pagina index corecta a forumului si in locul ei sa vi se afiseze o eroare. Asta este din cauza neresetarii cache-ului internet provider-ului iar acesta va redirectioneaza catre DNS-ul vechi, care in acest moment nu mai este activ. Este o chestiune de ore, maxim cateva zile, pana cand acest lucru se va remedia (de catre ei - se poate si mai repede daca le dati un telefon).

Numai bine si multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock