Sari la conținut

FC Steaua - impresii, pareri, meciuri.

releu

Postări Recomandate

Aici as dori sa deschid un topic despre meciurile si echipa Steaua Bucuresti. Daca stiti niste scoruri cu meciurile disputate de aceasta formatie va rog sa le postati aici. Nu sunt un mare microbist dar cand vine vorba de Steaua...tot inainte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...

Problema e ca Becali tot "curenteaza", daca la inceput era amuzant in ipostaza de miliardar semiretardat, acum ma enerveaza de-a dreptu'. "Echipa mea, banii mei, fac ce vrea muschiu' meu". Ar trebui sa constientizeze ca echipa aia ii ceva mai mult decat o tarla in Pipera, el cel putin asa o trateaza. Hagi nu a fost nici primul si nu va fi nici ultimul care pleaca din cauza lui.

Link spre comentariu

"Echipa mea, banii mei, fac ce vrea muschiu' meu". Ar trebui sa constientizeze ca echipa aia ii ceva mai mult decat o tarla in Pipera, el cel putin asa o trateaza. Hagi nu a fost nici primul si nu va fi nici ultimul care pleaca din cauza lui.

Pana la urma asta e, e echipa lui si sunt banii lui, fie ca ne convine, fie ca nu. Vrei sa procedam ca suporterii (precizez ca nu sunt fan Steaua) Universitatii Craiova, care aveau pretentia sa stabileasca ei cine antreneaza echipa sau ce jucatori sa plece sau sa vina, bineinteles pe banii patronului... . Pe de alta parte, Becali a fost sincer, a recunoscut nu o data ca a cumparat Steaua pentru a-si spori propria notorietate.

Link spre comentariu

Baieti, si eu sunt suparat oarecum pe Becalli. Se zvoneste ca l-a dat afara pe Hagi prin comportamentul sau, comportament care a afectat si imaginea sa in ochi "electoratului".

In fine, echipa ramane echipa, Becalli tot cioban ramane, chiar daca face studii superioare de drept.

P.S. propun in continuoare sa vorbim de echipa Steaua si sa-l lasam pe Becali cu oile sale. :144:

Link spre comentariu

• 5 months later...
A meritat oare Steaua sa castige cu 3-0 in fata Rapidului,dupa ce in prealabil a fost condusa de Rapid ?

M-am suparat, nu mai tin cu STEAUA. :d6: :m4: :h4: :l8: :e4: :f8: :d8: :a7: :b9:

In nici un caz nu merita sa castige asa. Meciurile se castiga nu mai pe gazon cu balonul.

Faza cu bricheta a fost de rasul lumii chiar daca avea tot dreptul arbitru sa opreasca meciul. Totusi, ce nu am inteles eu in fotbal, de ce nu fac astia si arbitru de rezerva special sa inlocuiasca centralul in situatii critice. Stiu ca este un arbitru pe tusa care ajuta atunci cand se fac schimbari dar ala de ce nu a putut sa ia locul ? Stiti ceva ?

Link spre comentariu

• 2 months later...

De valiza cu bani de la Cluj ce parere aveti?

Nu este aruncata emblema Steaua intr-o mocirla ?

Toata gloria Stelei din trecut este improscata cu noroi.

Cat efort ptr. a ajunge o faima in lume si vine unu' si o face praf.

Am inteles ca a fost depunctata intern si risca sa fie exclusa si din Liga Campionilor.

Link spre comentariu

De valiza cu bani de la Cluj ce parere aveti?

Nu este aruncata emblema Steaua intr-o mocirla ?

de cand e GIGI BECALI patron la Steaua este aruncata emblema stelei in mocirla. :cool:

a facut si lucruri bune dar prea multe au fost de KAKAT, scuzati expresia. i_am_so_happy.gif

Link spre comentariu

• 1 year later...

Ce parere aveti de meciul Steaua - Ujpesti?

Au fost suporterii ambelor echipe vinovate de huliganism si xenofobie ?

Am inteles ca Steaua a fost amendata de UEFA cu 20.000 Eur.

Nu le va fi usor suporterilor stelisti la returul de Joi.

Link spre comentariu

In caz ca nu stiati, odata cu lansarea postului Digi Sport, meciul Ujpest - Steaua este transmis in exclusivitate de acest post.

Editat de SIG
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock