Sari la conținut

playlist revelion

mariand

Postări Recomandate

deci..in curand o sa ajungem la ultima zi a anului 2008, zi in care majoritatea organizeaza cate o petrecere.Nu stiu daca s-a mai discutat dar vin cu propunerea de a posta aici cate una sau mai multe melodii care stiti sau credeti ca ar prinde la un chef de proportii.Pareri, sfaturi, propuneri sunt bine-venite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Melodii cred ca sunt foarte multe, ar fi totusi util precizarea genului muzical sau postam numele unor melodii din toate genurile ?

Pentru ca imi place muzica de petrece, nu numai Nicu Paleru, va invit sa ascultati cateva dintre cele mai reprezentative melodii ale formatiei Andante din Galati, din al carei repertoriu va recomand sa ascultati melodia: "Sanie cu zurgalai". Si nu in ultimul rand, cred ca la orice petrecere e bine sa cantam melodia: "Ca`sa beau oamenii buni". Acum nu stiu la ce ora este mai potrivita dar fara indoiala e o melodie care nu ar trebui sa lipseasca de la o petrecere.

Si bineinteles lista ar continua, dar sa lasam si alti utilizatori ai forumului sa o faca sau sa completeze lista.

Link spre comentariu

Vizitator oscar

Tee Seet-Linda Malinda

Saragossa Band-Dance whith Saragossa Band

Ottawan-Hands Up!

Baltimora-Tarzan Boys

La Bionda-One for you,One for me

Boney'M-Going back west

Fantastique-Mama Told Me

Fantastique-Costa Blanca

Link spre comentariu

eu ma gandeam la ceva de genul:

Impuls-mana caii vizitiu

Nicu paleru si emilia Ghinescu

Voltaj

Gheorghe Gheorghiu-unde dragoste nu e

Drumurile noastre toate

....si de ce nu...(acum nu vreau sa supar pe nimeni...ma refer la cei ce urasc manelele)-Alex de la Orastie...are nijte melodii destul de ritmate...si cred ca nu sunt chiar manele spurcate...stiti la ce ma refer....

In principal m-ar interesa nijte melodii ritmate eventual ceva retro 80-90 binecunoscute si care credeti ca ar ridica si "mortii din mormant"...:-p

Si...cu ocazia asta urez tuturor ulilizatorilor acestui forum si familiilor lor Un Craciun fericit,cald plin de bucurie si lipsit de griji...!si...mai usor cu porcul...face rau la ficat in exces...(ptr cei care au tinut post) flag_of_truce.gif

Link spre comentariu

Body&Soul - Taraful

BOC, BOC, BOC la usa ta.

Vreau sa iti urez ceva:

Iti doresc sa fii NASTASE,

sa ai minim 4 case,

iti urez sa fii VIDEANU,

ca sa vinzi borduri tot anu'.

Sa fii mai istet ca GEOANA

si la bani peste PRIGOANA

si sa bei tuica cu toiu,

ca nea NICU VACAROIU,

ca BASESCU bun barbat ,

ca sa dormi cu UDREA-n pat.

Asta am avut de spus:

La Anu si La Multi ANI!!!!

Editat de donpetru
Eliminare spatiu gol din post
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock