Sari la conținut

Dibluri de tavan si de perete ?

titi

Postări Recomandate

Va salut pe toti,

precum cred ca ati observat sunt un om pasionat de constructii si chiar imi doresc foarte mult sa absovesc aceasta facultate....! rolleyes.gif

dar acum s-a va expun noua mea problema sau mai degraba DILEMA. stinker.gif

am discutat azi cu fratemiu pe tema diblurilor, tocmai imi montasem o aplica si vroiam sa stiu de cate tipuri sunt dibluri si care este cel mai potrivit model intr-o anumita situatie ?????????? scratch_one-s_head.gif

am inteles ca sunt dibluri (din plastic) care se utilizeaza numai pe tavan si altele pe perete. Cum arata ?

si vroiam sa va mai intreb de cele metalice, foarte folosite am vazut la prins suporturile TV CRT ? alea cum se bat, cam cat de mare trebuie facuta gaura... .. stitii aspecte de astea!! :cool:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa auzisem si eu dar mai auzisem ca mai este ceva legat de forma!!!!!!! angel.gif

uitati cam ce mai stiam eu dar nu sunt sigur!

1. dibluri pentru tavan:

post-4-1229804587_thumb.jpg

2. dibluri de perete:

post-4-1229804594_thumb.jpg

acum nu stiu cat este de adevarata problema..... de asta cred ca a deschis titi acest topic!!!!!!!!!!! scratch_one-s_head.gif

Editat de releu
Link spre comentariu

Din ce stiu eu,cele care sunt montate in tavan,trebuie sa fie mai lungi(3-4 cm),deoarece trebuie sa reziste la smulgere.

asta nu stiam. prankster.gif

asa auzisem si eu dar mai auzisem ca mai este ceva legat de forma!!!!!!! angel.gif

uitati cam ce mai stiam eu dar nu sunt sigur!

1. dibluri pentru tavan:

Reduced 25%

Attached Image

200 x 160 (7.31K)

2. dibluri de perete:

Reduced 40%

Attached Image

200 x 250 (4.4K)

acum nu stiu cat este de adevarata problema..... de asta cred ca a deschis titi acest topic!!!!!!!!!!!

eu am folosit si de alea care spui tu ca sunt pentru perete la tavan, cand am prins aplica, si a nu au fost probleme!

mai astept pareri. of.gif

Link spre comentariu

eu am folosit si de alea care spui tu ca sunt pentru perete la tavan, cand am prins aplica, si a nu au fost probleme!

Daca aveti undeva tavanul din material ma putin dur,puteti folosii incastrarea inclinata,pentru mai multa siguranta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock