Sari la conținut

Notiuni utile despre M.S.-DOS pentru "tantalai" !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Nu am avut ( din pacate ) ocazia sa lucrez cu M.S.-DOS , am vazut cate ceva si cam atat ! As dori daca se poate ca cei care cunosc si vor sa imi expuna cat mai multe despre acest S.O. dar nu cu trimitere la pagini web , ci ""mura-n gura""daca nu cer prea mult ! Din experiente proprii , de asemenea si cate ceva despre Windows 3 sau ceva de genul , nu stiu sigur !

Merci !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...
  • 3 years later...

As mai dori sa stiu ( desi am mai pus intrebarea ) ce se mai poate realiza cu DOS , ce software exista , sau a existat pt. el , ce se putea sau se (mai) poate face cu el ? Niste titluri , denumiri , etc !

Iti recomand sa descarci (cu google,..) FDFULLWCD VARIANTA " .ISO " .Este dos pe 32 biti cu documentatie si cu posibilitatea de a citi partitii "linux","fat-32","ntfs" .Se inscriptioneaza pe un CD si se testeaza de pe acesta. Eventual se instaleaz pe o partitie de maxim 1.2 GB , sau chiar 700MB .

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock