Sari la conținut

Sisteme de operare Windows "modificate" ?

donpetru

Postări Recomandate

Deschid aces topic deoarece intr-un viitor apropiat intentionez sa instalez un sistem de operare Windows XP "modificat", cu SP3, inditulat Windows XP Ice. Cunosc diferite alternative asemenatoare, inclusiv binecunoscuta varianta Last XP, si as dori sa va intreb pentru cei care au utilizat programe "pirat", cam ce pareri aveti si daca se merita un astfel de efort ?

Intentionez prin acest topic sa supun dezbaterii problema controversata a utilizarii programelor "pirat", avantaje si dezavantaje, iar topicul in sine doresc sa fie un fel de "atentie, uite ce are programul, uite cat este de util, daca e ...", deci un topic avand ca punct de plecare versiunea Windows Ice XP v4 PowerPack Multiboot System.

Asadar, v-ati incumenta sa instalati un astfel de sistem de operare si de ce ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am folosit aceasta metoda pentru a mi face un windows customizat

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry3796392

si de aici sp3 http://www.softpedia.com/get/Others/Signat...ws-XP-SP3.shtml

Editat de ardeleanu bogdan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock