Sari la conținut

Schema genius sw 5.1 Home Theater

Corcodel

Postări Recomandate

Caut o schema pentru Genius SW 5.1 Home Theater. A iesit fum din el si acum am vazut pe na din cele doua placi un final topit pe jumatate. Am nevoie urgent de schema.

ce genius ai? sw 5000 sau sw 5005?

la sw 5005 finalii sunt : pe subwoofer tda 7294 si pentru sateliti tda 7269a

Editat de edy_mertz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 years later...

Am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati.

Am un sistem "Genius sw 5.1 home theater" la care am schimbat toti finali si iam facut o alimentare separata la placa cu finali TDA7269A pentru ca nu mai scotea traful 12V si totul a fost ok la teste mergea, acum a trebuit sal montez la loc dar din graba am facut o greseala foarte mare am uitat sa pun foitele intre finali si radiator au fost 3 foite si cind lam terminat de montat iam dat drumul sai fac probe si belea nu se aude subwoofer dar in boxele se aude fffoarte incet musica parca ar fi o musca

cine ma poate ajuta cu un sfat ce ar putea avea

Va multumes foarte mult pentru intelegere si astept un raspuns !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock