Sari la conținut

schema Genius SW-HF 5.1 5005

edy_mertz

Postări Recomandate

va salut cu respect, de curand am facut o mare greseala cumparandu-mi un sistem genius 5.1 5005 care cica scoate 75 de W...ma rog...30 35 sau cat e..nu mai conteaza....problema e ca intr-o seara a tacut complet...l-am desfacut si la o prima verificare vizuala am vazut un condensator ceramic din sursa explodat...problema e ca nu se mai vede ce condensator era pt a-l schimba. daca cineva are sau stie vreun site de unde pot lua schema electrica a sistemului i-as fi recunoscator. edy

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda...exact aceeasi problema numai ca la mine era plesnit numai un condensator...cu ocazia asta i-am schimbat pe toti....concluzia genius sucks!!! sa mai aud eu pe careva ca sunt bune ca ii dau in cap cu el

mersi pt info cu topicul chiar mi-a folosit ca si eu ma gandeam la traf ca ar fi mort. m-am convins trebuie sa ma intorc la stk-ul meu, dar mai trebuie un difuzor de bass sanatos ca pe ultimul l-am descentrat.....bafta la toata lumea si mersi inca o data

Link spre comentariu

• 8 months later...
helloooo.gif Sal,tuturor. Am si eu un sistem 5.1 prajit de la Genius si din pacate se mai aud doar subwoofer ul si centralul, din cate am vazut sunt pe acelasi cablaj.Celelalte canale au doar un bazait infim cand sunt cuplate la boxe. Am desfacut electronica si am masurat TDA urile. Cele de la subw. si centr. sunt ok, celelalte dau scurt intre cativa pini. Ma gandesc ca sunt busiti si voi purcede in ai schimba. Ca idee si din experienta dvs. , ce ar mai putea pica si eventual ce masuratori imi mai recomandati sa efectuez inainte de a ma apuca de treaba? Multumesc anticipat.
Link spre comentariu

• 2 years later...

Salutare la toti sunt nou si am vazut problema voastra kare am avuto si eu la genius sw 5005 deci problema e in felul urmator kumparati o siguranta de 3 amperi + cumparati 4 diode si schimbatile pe alea de la placa de la subwoofer + dak sunteti din galati ducetiva la dioda si kumparati 3 condensatori ceramici sunt de 1K63 :) sper k vam fost de folos :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock