Sari la conținut

Care este diagonala cea mai potrivita pentru un monitor PC ?

SONDAJ  

32 membri au votat

1. 1. Ce tip de monitor pentru PC detineti ?

• CRT
      8
    • LCD
      24
  2. 2. Care este diagonala monitorului PC de acasa ?

• 14 inch
      0
    • 15 inch
      3
    • 17 inch
      7
    • 19 inch
      12
    • 20 inch
      3
    • 21 inch
      0
    • 22 inch
      3
    • 24 inch
      4

Postări Recomandate

Pentru ca ieri am deschis seria sondajelor despre browsere web, m-am gandit sa deschid un sondaj si un topic de asemenea, unde sa va exprimati parerile despre monitoarele calculatoarelor personale si care credeti ca este diagonala potrivita pentru diverse aplicatii sau operatii, ca de exemplu: navigare web, tehnoredactare, jocuri, filme etc. In acest scop am realizat un sondaj format din doua intrebari "sugestive".

Mi se pare formatul 4:3 de 19 inch cel mai potrivit pentru toate tipurile de aplicatii: acasa si birou; iar pentru un sistem multimedia "complet", formatul Wide este binevenit completat cu un monitor LCD de diagonala nu foarte mare (spre exemplu 19, 20 sau 22 inch).

Asadar, as dori sa deschidem o discutie pe marginea acestui subiect.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1528-care-este-diagonala-cea-mai-potrivita-pentru-un-monitor-pc/
Distribuie pe alte site-uri

• 8 months later...
  • 1 month later...

Sunt posesorul unui LCD de 22 inch si pot sa spun ca sun foarte multumit de el. Avend in vedere ca inainte am avut un CRT de 14 inch trecerea de le 14 la 22 a fost "ciudata" in prima spatamana

Sunt multumit de el din mai multe motive:

-usor de transportat

-nu ma deranjeaza asa tare la ochi cum ma deranja CRT-ul

-comsuma cat consuma cat si CRT-ul de 14 inch

-ocupa mai putin spatiu

-greutate mult mai mica

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock