Sari la conținut

De ce clasa?

Toto_yo_2u

Postări Recomandate

Cine stie sa sa imi spuna si mie de ce clasa este acest Amplificator!? 2r56mox.jpg 6gtaq9s.jpg 548r0us.jpg 6ba126r.jpg

Si ce Putere exacta ar avea,pe spatele pe o eticheta scrie ca,consuma 140W ..Sper ca nu au iesit pozele prea mari :cry: :cry: :oops:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am un priten numit Gogu si are foarte multe infor&&&&&&&, o cultura generala de speriat.

el mi-a spus asa: 25WRMS in 8 oameni, aprox 50WRMS in 4

l-am intrebat pe domnul Gogu si de STK-ul ala, mi-a facut cadou un datasheet in care zice ca e clasa AB

Link spre comentariu

Ok Piglett pe partea cu calasa mai lamurit :D Dar la putere..... :roll: Vrei te rog sa fi mai concret inc o data,te rog frumos....Este pe 4 Ohmi deci 2x50 Rms?Daca gresesc te rog mult din suflet sa ma corectezi si sa imi spui tu puterea exacta care o are acest amplificator,Saru'mana! :oops:

Link spre comentariu

@Toto: am precizat clar si concis puterea. atat mi-a spus Gogu ca are, atat am scris si eu. daca nu ma crezi intreaba-l pe dumnealui! :P

p.s. daca tii neaparat, imprumuta un multimetru, leaga-l in paralel cu una dintre boxe, da-i pe intrare un semnal sinus cu frecventa intre 60 si 100hz, seteaza multimetrul pe scala de 200V alternativ, apoi da-i volum pana se opreste multimetrul la o valoare. ATENTIE! nu tine mult puterea in maxim...cateva secunde.

iei si notezi pe o hartie valoare indicata de multimetru, scoti firele de la boxa din statie, masori rezistenta in ohmi. apoi aplici formula: P=(VxV)/R

si vezi cat da!

este o metoda banala de masura, si nu tine cont de distorsiuni, banuiesc ca vrei sa sti puterea maxima absoluta.

Link spre comentariu

io-te alt post aiurea! bravo nea miroane, bravo!

pe gogu am gasit. cum? secret profesional! kiss))

Se pare ca gogu al tau e mai destept decat al altora.

Nu cred ca esti in pozitia de a aprecia daca posturile altora sunt aiurea sau nu, asa ca tempereaza-te !

Link spre comentariu

Va rog sa nu o dati in OFFTOPIC.

piglett, un cartonas galben pentru propozitii ironice pe forum (nu ma face sa le numar).

miron1947, va rog sa fiti mai concret cand postati un mesaj si sa nu mai postati raspunsuri retorice (2 sau 3 am enumarat pana acum) - pentru acest aspect ati primit o avertizare.

doua avertizarii = cartonas galben;

doua cartonase galbene = cartonas rosu = user inactiv o luna pe forum;

al treilea cartonas galben = user inactiv 12 luni pe forum;

doua cartonase rosii acumulate = patru cartonase galbene = BAN.

Aceste reguli am sa le trec intr-un post la sectiunea Regulament. Va rog sa luati bine aminte de ele, valabil pentru toti userii.

Multumesc de intelegere.

P.S. In maxim 3ore am sa sterg aceste posturi de mai sus OFFTOPIC.

Link spre comentariu

• 5 weeks later...

Dupa cum arata amplificatorul in interior cu o mie de fire aiurea s-ar putea crede ca este mesterit la casa pionierilor. De ce i-au mai facut cablaj ?. Puteau sa-l faca in aer ca amplificatoarele cu lampi din anii `50.

Nu as cumpara niciodata asa ceva. Este o rusine ptr cei ce l-au proiectat.

Link spre comentariu

Dupa cum arata amplificatorul in interior cu o mie de fire aiurea s-ar putea crede ca este mesterit la casa pionierilor. De ce i-au mai facut cablaj ?. Puteau sa-l faca in aer ca amplificatoarele cu lampi din anii `50.

Nu as cumpara niciodata asa ceva. Este o rusine ptr cei ce l-au proiectat.

Scormonel, nu te grabi cu calificativele, asa se lucra acum 30 si ceva ani. Am vazut scule de marca din vremea aia (Sony, Grundig, Blaupunkt) si erau lucrate asemanator. Ies din discutie sculele rusesti, aia cred ca si acum lucreaza asa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock