Sari la conținut

Programul Orcad


Mereanu

Postări Recomandate

Am tot auzit de programul Orcad;Am auzit ca "simuleaza".Ce anume simuleaza,schema pe care in prealabil am "desenato"? cum simuleaza? iti poate indica dpdv teoretic daca o anumita schema va "canta" sau nu?

De unde se poate descarca free programul orcad,ca eu am tot cautat cu google si nu am gasit nimic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topicul se va muta la sectiunea CAD CAE.

Va rog, inainte sa postati un topic in forum, cititi bine denumirea si caracterizarea categoriilor unde doriti sa postati si ce anume postati.

Multumesc de intelegere.

 

Referitor la subiect: Nu zic ca progamul ORCAD nu este bun pentru simulare dar dupa ce am lucrat cu nenumerate programe "dedicate" pot sa va spun ca cel mai usor, potrivit si deopotriva "complex" este programul MultiSim din pachetul Electronics Workbench. Dar acum, fiecare alege programul care il stie, ii place sau se impaca mai bine. Ce nu mi-a placut la ORCAD, la simulare, e faptul ca lucreaza numai cu modele ideale de circuit, pe cand in MultiSim, acele modele se pot aduce sa fie mai aproape de modele reale de circuit. In rest, daca ar mai fi ceva de adaogat vis-a-vis de MULTISIM vs. ORCAD, va rog sa o faceti, chiar daca ne indepartam putin de la scopul topicului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock