Sari la conținut

Recomandati-mi o placa video pe AGP foarte buna

donpetru

Postări Recomandate

De curand m-am gandit sa-mi schimb placa video din PC cu alta placa video. Cum momentan nu as vrea sa-mi schimb complet configuratia PC-ului, pentru a mai merge cateva jocuri de actualitate m-am gandit sa-mi schimb placa video. M-am uitat pe cateva site-uri de profil si sunt cam indecis.

Totusi, m-am oprit asupra catorva modele pe care le enumar:

1. Placa video His ATi Radeon X1950 Pro, 512MB DDR3 256 bit, Dual Link DVI, AGP, IceQ Turbo

2. Placa video Sapphire ATI Radeon HD 3650, 512MB DDR2 128bit, AGP

3. Placa video Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3, 256bit, AGP

Daca ati gasit sau ati lucrat si cu alte modele de placii video, cu performante asemanatoare, va rog sa postati. Deci, "care sa fie" ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut.....trebuie sa aveti pe PC-ul pe care o sa montati placa video memorie DDR2 sau DDR3 altfel placa video nu va functiona "la putere maxima"(asa mi-a explicat mie un nene de la un magazin de componente PC), iar in legatura cu placile de mai sus as alege dintre prima si ultima pentru ca sunt de 512MB/256biti....succes

Link spre comentariu

Restul configuratiei:

- memorie 512Mb DDR (nu mai stiu daca este I sau II, dar cum aflu am sa postez);

- procesor AMD Sempron 2800+, real 2000MHz;

- 2xHDD, unul pe IDE de 80Gb si altul pe SATA2 de 320Gb;

- DVD RW, FDD, sursa de 520W;

- placa video actuala este pe AGP, ati Radeon 9550, 256biti, 256Mb DDR.

Ma gandeam sa schimb placa video cu una putin mai buna si sa cresc memoria de la 512Mb DDR Dual Ch la 1Gb sau mai mult. Nu stiu cat de mult merita "schimbarea" si din acesta cauza am deschis acest topic, pentru ca mai multe pareri te ajuta sa iei o decizie mai buna, nu!

@home, auzisem la cineva mai demult asta, dar ma gandeam ca poate nu o fi chiar asa! Dar... scratchchin.gif

Link spre comentariu

Atunci sa inteleg ca este mai recomandat sa achizitionez o configuratie noua ? Nu ar fi o idee rea, dar e nevoie de mai multi bani. Multumesc pt. sfaturi.

Si daca tot am adus in centru discutiei o configuratie noua de PC, cam care sunt in momentul actual standardele "medii" sau ce ar trebui sa contina o astfel de configuratie PC ?

Link spre comentariu

Astazi, o configuratie medie este un procesor de 2,8 Ghz, HDD de 80 GB IDE si 512 MB memorie. Pana la jumatatea anului viitor, o configuratie medie va fi 1GB memorie, HDD de 160 GB si procesor de 3,5 Ghz.

Link spre comentariu

Mda...interesanta configuratia din imagine. E un punct de plecare. Mersi.

@adry, cred ca o configuratie medie la ora actuala implica automat achizitionarea unui HDD de minim 250Gb, procesor Core 2Duo si minim 1Gb DDR2 RAM!

Si daca aveti si licenta Windows OEM,care inregistreaza placa de baza,mai trebuie inca o investitie.

Hm... morning1.gif

Link spre comentariu

• 3 months later...

Vechitura mea, nu are procesor asa bun, dar DDR Geil, montat in dual channel, cu SVGA ceva mai bun decat acel Radeon 9550 si sursa true power de 450 W, face fata la cate ceva.

In concluzie, nu consider o investitie proasta varianta 1 sau 3.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock