Sari la conținut

Cum postez o imagine?

alien1835

Postări Recomandate

Vreau sa postez o imagine si nu reusesc.

Ce trebuie sa fac?

Lahttp://tinypic.com/ Browse(imaginea)-upload-copy la img. si inserata in reply.

Ce prostie de forum.. lol.gif lol.gif lol.gif

Asa faceti toti ca sa postati o imagine? :roll: ,e cel mai slab ****** intalnit de mine pana acum... :(

Aceste afir&&&&&&& le-am facut cu riscul de a fi :-# suspendat/banat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa faceti toti ca sa postati o imagine? :roll: ,e cel mai slab ****** intalnit de mine pana acum... :(

"E usor a scrie versuri/

C?nd nimic nu ai a spune,/

Insir?nd cuvinte goale /

Ce din coada au sa sune."

(Fragment din poezia "Criticilor mei" de Mihai Eminescu)

Link spre comentariu

Ce prostie de forum... Laughing Laughing Laughing

Asa faceti toti ca sa postati o imagine? Rolling Eyes ,e cel mai slab forum intalnit de mine pana acum... Sad

Aceste afirmatii le-am facut cu riscul de a fi Silenced suspendat/banat...

Cred ca nu ai citit ANUNTUL din pagina forumului (prima sectiune) si nici regulamentul !!!

In curand, cam in maxim 4 saptamani am sa schimb platforma forumului iar pe noua platforma o sa fie dispobile multe optiuni, inclusiv upload pe forum. Asa ca, putintica rabdare.

Momentan cu putin efort din partea ta poti sa apelezi la indicatiile date de upload.

Aceste afirmatii le-am facut cu riscul de a fi Silenced suspendat/banat...

Sa spunem ca ai primit un cartonas galben. Nu incerca sa-l primesti pe al doilea. Stii ce se intampla in fotbal. :D

Link spre comentariu

Pe acest forum poti incarca imaginii cu scheme electronice sau fisiere apeland la unul din site-urile:

http://www.tinypic.com/

http://www.zshare.net/

http://www.fileshare.ro/

De exemplu, daca incarci schema in format JPG pe site-ul http://www.tinypic.com/ (de regula cu o rezolutie de maxim 800x600) si copii adresa de forma IMG....IMG aici pe forum, imaginea cu schema electronica se va deschide direct in forum.

Link spre comentariu

Ce prostie de forum.. Laughing Laughing Cred ca nu ai citit ANUNTUL din pagina forumului (prima sectiune) si nici regulamentul !!!

In curand' date=' cam in maxim 4 saptamani am sa schimb platforma forumului iar pe noua platforma o sa fie dispobile multe optiuni, inclusiv upload pe forum Asa ca, putintica rabdare.

Momentan cu putin efort din partea ta poti sa apelezi la indicatiile date de upload.

Sa spunem ca ai primit un cartonas galben. Nu incerca sa-l primesti pe al doilea. Stii ce se intampla in fotbal. :D[/quote']

Ar fi foarte bine daca ai schimba aceasta platforma.

Regulamentul nu l-am citit datorita timpului f scurt.

Daca este asa cum ai spus tu,imi cer scuze... :roll:

Link spre comentariu

Nu e o "prostie de ******", e doar un ****** lansat de cateva saptamani, deci in dezvoltare. Din pacate, trecerea pe o alta platforma depinde de numarul utilizatorilor (userilor, pentru cei care nu stiu bine limba romana), nu si de calitatea lor. Dar apreciez faptul ca ti-ai exprimat sincer o parere, asumandu-ti riscurile (nu prea mari).

Link spre comentariu

Ce prostie de forum.. Laughing Laughing Laughing

Asa faceti toti ca sa postati o imagine? Rolling Eyes ,e cel mai slab ****** intalnit de mine pana acum... Sad

Aceste afir&&&&&&& le-am facut cu riscul de a fi Silenced suspendat/banat...

De data asta nu ai fost politicos! :}} Data viitoare uitate la tine ce ai! Ala e site? nici domeniu nu esti in stare sa iti cumperi si mai comentezi ca cica " e cel mai slab ****** intalnit de mine"! Dupa parerea mea e cel mai fain forum Utilizatori sa avem! d:))

Link spre comentariu

Ce prostie de forum.. Laughing Laughing Laughing

Asa faceti toti ca sa postati o imagine? Rolling Eyes ,e cel mai slab ****** intalnit de mine pana acum... Sad

Aceste afir&&&&&&& le-am facut cu riscul de a fi Silenced suspendat/banat...

De data asta nu ai fost politicos! :}} Data viitoare uitate la tine ce ai! Ala e site? nici domeniu nu esti in stare sa iti cumperi si mai comentezi ca cica " e cel mai slab ****** intalnit de mine"! Dupa parerea mea e cel mai fain forum Utilizatori sa avem! d:))

Imi place faza asta,orice greseala se plateste...Cum mai prins,cum mai ars. lol.gif

Am facut greseala sa trec si web... :x asa ca ai gasit de ce sa te legi,dar sa stii ca nu iti port pica. ;)

------------------------------

Apropo de unde ai ajuns la concluzia ca nu sunt in stare?

Link spre comentariu

@alien1835

Un pic de smerenie nu strica.

Nu iti poarta nimeni pica dar nu fi trufas cu afirmatia pe care ai facut-o.

Eu zic ca s-a lamurit problema "cum postez o imagine"asa ca

nu are rost sa continuam cu alte cele. :-$

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock