Sari la conținut

Probleme sistem audio Genius SW-HF 5005

Postări Recomandate

Cum ai reusit sa ajungi la aceasta placa electronica ?

Din interior nu cred ca se poate iar din fata masca de plastic neagra am incercat sa o scot dar nu am reusit.

Mersi.

Cum ai reusit sa ajungi la aceasta placa electronica ?

Din interior nu cred ca se poate iar din fata masca de plastic neagra am incercat sa o scot dar nu am reusit.

Mersi.

Am reusit intr-un tarziu.

Masca din plastic avea patru piloni din plastic la colturi ce intrau in carcasa de lemn a subwooferului,si bineinteles erau lipite destul de binisor de aceasta. of.gif

Iar cireasa de pe tort era si un surub bine ascuns.

Cu aceasta ocazie mi-am rezolvat usor o dorinta de-a mea mai veche (un led care sa imi semnalizeze cand subwooferul nu este decuplat de la retea).Am gasit acoloo tensiunde permanenta de 4,8 V ,chiar si cand subwooferul era stins in stand-by.Am cuplat un led albastru la aceasta tensiune si i-am scos capul prin masca de plastic.

Cateodata ambitia este buna. :biggrin:

post-5-1240728885_thumb.jpg

• 1 month later...

Salut tuturor, in primul rand felicitari SIG ca te implici asa cum trebuie in acest forum, se vede ca iti place sa faci treaba buna in toate, foarte explicite si ordonate posturile tale, mi-au placut sa le citesc.

Am ajuns aici deoarece cautam ceva informatii despre problema mea, detin un Genius SW-HF 5005 si ieri ascultand la volum mic o piesa aud un mic bas in woofer care nu facea parte din piesa ... apoi sistemul s-a oprit si oprit a fost. Am fost azi la garantii, pe loc s-a uitat la sigranta din spate care era arsa, mi-a dat-o in mana si a zis sa imi cumpa una deoaree e considerata consumabila.

Intrebarea mea este:

1- Nu stiti cumva ce fel de siguranta e ? pe ea nu gasesc prea multe informatii

2- Aveti idee cat ar costa o astfel de siguranta ?

Multumesc anticipat

Multumesc SilQ pentru apreciere si bine ai venit pe forum. :hi:

Pe siguranta de la sistemul meu scrie : F2AL250V

Deci este o siguranta fuzibila de 2 amperi / 250 volti.

O siguranta din aceasta costa cam 0,25 RON.

Numai bine.

P.S.

Interesant este faptul ca siguranta s-a ars la un volum mic de auditie.

Poate era carbonizata mai de demult si atat i-a fost dat sigurantei sa traiasca.

Editat de SIG
Salut tuturor, in primul rand felicitari SIG ca te implici asa cum trebuie in acest forum, se vede ca iti place sa faci treaba buna in toate, foarte explicite si ordonate posturile tale, mi-au placut sa le citesc.

Am ajuns aici deoarece cautam ceva informatii despre problema mea, detin un Genius SW-HF 5005 si ieri ascultand la volum mic o piesa aud un mic bas in woofer care nu facea parte din piesa ... apoi sistemul s-a oprit si oprit a fost. Am fost azi la garantii, pe loc s-a uitat la sigranta din spate care era arsa, mi-a dat-o in mana si a zis sa imi cumpa una deoaree e considerata consumabila.

Intrebarea mea este:

1- Nu stiti cumva ce fel de siguranta e ? pe ea nu gasesc prea multe informatii

2- Aveti idee cat ar costa o astfel de siguranta ?

Multumesc anticipat

Mi se pare o magarie a celor de la garantii sa te trimita sa-ti cumperi o banala siguranta. Ducand la limita modul lor de gandire, orice componenta e consumabila. In al doilea rand, siguranta aia nu s-a ars aiurea, deci probabil exista un defect, iti sugerez deci sa cumperi mai multe sigurante, una dintre ele se va arde cand o vor schimba "meseriasii", apoi se vor apuca de treaba sa vada de ce s-a ars... si tot asa.

• 1 month later...

Bine ai venit.

salut ......mi sa ars siguranta (fuse)de la sistem genius 5.1 si nu gasesc sa cumpar alta .....stie careva unde gasesc????????

La magazinul de sigurante. Adica la orice magazin care comercializeaza (si) componente electrice/electronice. Poti comanda si pe net, dar ma indoiesc ca aia se vor deranja pentru o piesa de 0,08 - 0,1 lei. Daca iti completai si locatia si aveai "norocul" sa fii din zona mea, iti ofeream 10 buc. free .

• 1 month later...

Salut, am un sistem Genius 5.1 SW-HF 5005, 150W RMS care nu mai merge. S-au ars niste rezistente si condensatori(asta cred ca sunt) :) . Stie cineva unde pot sa merg la reparat, pentru ca garantie nu mai am deoarece UltraPRO a dat faliment ,sau sa cumpar componenta din poze.

post-5084-1252402257_thumb.jpg

post-5084-1252402277_thumb.jpg

post-5084-1252402298_thumb.jpg

post-5084-1252402375_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock