Sari la conținut

Despre telefoanele de la DIGI mobil

Postări Recomandate

In afara faptului incontestabil ca cei de la RDS ofera cele mai mici tarife de telefonie mobila,ramane de vazut insa cum sta cu acoperirea nationala,am incercat sa pun cartela lor,din telefonul Huawei primit de la ei,in mobilul meu,un Samsung,model mai vechi.

Nu a tinut figura,imi scria doar apeluri de urgenta sau cam asa ceva.

In schimb am pus cartela Digi in mobilul unui coleg ce are telefon mai nou si acolo merge perfect.

Ma intreb,oare se pot pune cartelele Digi mobil doar pe telefoanele generatii mai noi,mai exact cele care au implementata tehnologia 3G ?

Folositi astfel de cartele in alte telefoane?

In plus am sunat la ei si mi-au confirmat ca pot sa trec de la alt operator de telefonie mobila la ei,pastrandu-mi numarul.

E o chestie cool in plus.

Ce parere aveti de oferta celor de la Digi mobil (RDS) ?

Mersi.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1472-despre-telefoanele-de-la-digi-mobil/
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock