Sari la conținut

Amplificator pe N73

TzuTzu

Postări Recomandate

Salutare !!!

Am si eu o intrebare ?!!

Imi puteti spune daca as putea face o boxa mica gen "satelit" ca si la sistemele 5.1 si sa pun un amplificator in ea , apoi sa o pot lega la iesirea de la casti a telefonului ( sa folosesc iesirea de la casti ca si sursa de semnal pt "satelit" ) .

Imi puteti spune daca este posibil asa ceva wink.gif ?

M-am uitat pe internet si la alte modele de telefoane am vazut ca se pot lega boxe la ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este posibil asa ceva.

Realizati o schema de amplificator (de preferat cu circuite integrate) si un alimentator (transformator, punte, condensatoare filtraj). Cele doua componente mentionate le introduceti intr-o incinta acustica care poate fi o boxa "mica gen satelit" sau "o boxa mai mare".

Link spre comentariu

Nu e mai simplu sa conectezi telefonul la boxele de la calculator ?

poate trebuie adaptat doar jack-ul/mufa de conectare.

Da nu se strica telu scratch_one-s_head.gif . Asta ar fi ca si cum as lega un mp3 player la un amplificator ca, are aceiasi impedantza de iesire la casti telefonul meu ca si un mp3 player , e modelul Music Edition .

Link spre comentariu

are aceiasi impedantza de iesire la casti telefonul meu ca si un mp3 player

Impedanta "de casti" de la mp3 player poate fi acceasi cu impedanta de casti de la telefonul mobil. In majoritatea cazurilor sunt egale cele doua impedante. Deci, daca telefonul mobil are iesire de casti - si din cate vad din specificatii, cred ca are = casca stereo Nokia HS-23 - puteti conecta telefonul la boxele de calculator.

Link spre comentariu

Impedanta "de casti" de la mp3 player poate fi acceasi cu impedanta de casti de la telefonul mobil. In majoritatea cazurilor sunt egale cele doua impedante. Deci, daca telefonul mobil are iesire de casti - si din cate vad din specificatii, cred ca are = casca stereo Nokia HS-23 - puteti conecta telefonul la boxele de calculator.

Nu stiti adaptatorul nu schimba impedanta de iesire , fara el nu pot conecta o mufa jack la telefon .

Link spre comentariu

Adaptorul e de natura mecanica nu electronica in acest caz.

Nu are ce impedante sa modifice.

Iti va manca insa destul de mult di baterie daca vei vrea sa dai volum mai maricel.

Cineva are un iPod si asculta la boxele de calculator,dar i se termina cam repede sursa de energie.

Acuma un tel. mobil are baterie mai puternica decat un iPod dar oricum iti va consuma din ea ascultatul la boxe.

Cum arata jack-ul de la castile cu care asculti muzica si pe care il introduci in mufa telefonului ?

Sunt tot felul de adaptoare pe piata.

Link spre comentariu

Adaptorul e de natura mecanica nu electronica in acest caz.

Nu are ce impedante sa modifice.

Iti va manca insa destul de mult di baterie daca vei vrea sa dai volum mai maricel.

Cineva are un iPod si asculta la boxele de calculator,dar i se termina cam repede sursa de energie.

Acuma un tel. mobil are baterie mai puternica decat un iPod dar oricum iti va consuma din ea ascultatul la boxe.

Cum arata jack-ul de la castile cu care asculti muzica si pe care il introduci in mufa telefonului ?

Sunt tot felul de adaptoare pe piata.

Defapr e mufa mama pt jack ( adica introduc jack-ul de la casti in el) e dinala mic de 3,3 mm. Ca si la castile normale de iPod si playerele astea portabile .

As dori sa mai pun o intrebare in legatura cu castile astea , momentan folosesc la telefon niste casti mari cu dif de 4 cm si daca dau volumul mai tare din telefon se aude sunetul si din cealalta camera , ma intrebam daca e o diferenta intre o boxa si o casca , ceea ce ma intereseaza ar fi faptul sa nu mai folosesc amplificator , sa pun o "casca" care sa se auda ca si o boxa ( sa zic 1 W )

Nu stiu daca m-am exprimat corect ... daca ati inteles la ce ma refer sa-mi explicati unde gresesc , va rog frumos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock