Sari la conținut

vreau sa imi cumpar un mixer si nu stiu de care

un om

Postări Recomandate

As dori sa imi cumpar un mixer audio cu amplificator in el pentru nunti si alte chestii... da nu stiu de care scratchchin.gif ma puteti ajuta ? as vrea sa fie pana in 20 de mil ... si o putere mare de preferinta:D multumesc mult rolleyes.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vreti sa va cumparati un power mixer atunci ce boxe sau incinte acustice aveti ? Va intreb asta deoarece recomandarea unui power mixer se face in corelatie cu incintele acustice pe care le aveti.

Link spre comentariu

• 2 months later...
As dori sa imi cumpar un mixer audio cu amplificator in el pentru nunti si alte chestii... da nu stiu de care scratchchin.gif ma puteti ajuta ? as vrea sa fie pana in 20 de mil ... si o putere mare de preferinta:D multumesc mult rolleyes.gif

un powermixr cat de cat ok de 2 x 500 in 4 ohm si 2 x 500 in 8 ohm e minim 1000 de euro.de 2000 ron iei behringer dar nu iti recomand.

Link spre comentariu

pro store audio concept super DJ si nu mai stiu cum... mai sa fie, ce nume ti-am gasit! :cool:

De ce ii spui omului sa-si cumpere nu stiu ce power mixere cand tu habar nu ai ce difuri are (mai mult ca sigur!) ? scratch_one-s_head.gif

Eu cred ca ai scris acest mesaj cu gandul: hai sa mai fac un post poate se afla de busnisul meu!!!!!!!!!! laugh.gif

Editat de releu
Link spre comentariu

pro store audio concept super DJ si nu mai stiu cum... mai sa fie, ce nume ti-am gasit! :cool:

De ce ii spui omului sa-si cumpere nu stiu ce power mixere cand tu habar nu ai ce difuri are (mai mult ca sigur!) ? scratch_one-s_head.gif

Eu cred ca ai scris acest mesaj cu gandul: hai sa mai fac un post poate se afla de busnisul meu!!!!!!!!!! laugh.gif

Iam spus ca in 2000 ron nu poate lua mai mult de 2 x 300 in 4 ohm.Deci orice difuzaore ar avea cu bani ai nu isi ia nimic de calitate si nici cu putere multa.Mai inearca poate reusesti

Link spre comentariu

• 3 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock