Sari la conținut

Salutare

TzuTzu

Postări Recomandate

Salutare !!!

Ce parere aveti despre castile astea Panasonic RP-HT710E-S

Cateva date tehnice :

Tehnologie: cu fir

Putere maxima de intrare: 3000 mW

Impedanta: 56 ohmi

Diametru difuzor: 50 mm

Frecventa de raspuns: 8Hz -27kHz

Sensibilitate: 106 dB

Lungime cablu: 1.5 m

Microfon: Nu

Reglare volum pe fir: Nu

Tip magnet: neodymium

Culoare: Argintiu

Altele: Sistem XBS, Bobina CCAW.

Pret: aproximativ 115 RON

Am o nelamurire cu tipul de magnet ... care este cel mai bun tip sau ce rol are el defapt ? scratch_one-s_head.gif

Si la ce se refera "Sistem XBS" ... ce este acesta mai exact huh.gif ?

Imi cer scuze daca intreb niste lucruri care vi se par banale dar vreau sa invatz si eu cate ceva unsure.gif .

In fine , am atasat o poza sa admirati castile coolspeak.gif !!!

Ceea ce m-a atras la castile acestea este faptul k au dif de 50 mm whistling.gif .

post-2090-1226077417_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu eu XBS se refera la o modalitatea de conexiune a castilor la sursa de semnal. Spre exemplu, exista o conexiune Wireless XBS, adica fara fir. Sa ma corectati daca gresesc! unsure.gif

Apropo, castile de mai sus le-ai ascultat ? La ce vrei sa le folosesti: acasa, traduceri filme, studio ? Orice parere ti-am spune despre casti nu e mai presus decat propria parere personala. peacefingers.gif

Daca te referi la calitate, no comment, fac toti banii. Cat despre magnet, mai putin conteaza, in general cele pe neodinium au o putere mai mare si greutate mai mica. Atat tot.

BAFTA. punk.gif

Link spre comentariu

Din cate stiu eu XBS se refera la o modalitatea de conexiune a castilor la sursa de semnal. Spre exemplu, exista o conexiune Wireless XBS, adica fara fir. Sa ma corectati daca gresesc! unsure.gif

Apropo, castile de mai sus le-ai ascultat ? La ce vrei sa le folosesti: acasa, traduceri filme, studio ? Orice parere ti-am spune despre casti nu e mai presus decat propria parere personala. peacefingers.gif

Daca te referi la calitate, no comment, fac toti banii. Cat despre magnet, mai putin conteaza, in general cele pe neodinium au o putere mai mare si greutate mai mica. Atat tot.

BAFTA. punk.gif

Poi as dori in muzica si cand am timp sa folosesc FL Studio ( program de facut muzica) .

Momentan am niste casti cu dif de 40 mm si mi-ar trebui ceva mai puternic ca volum , calitate in sunet si o banda mai larga de frecventza .

Ma intereseaza daca merita banii , pe cele care le am acuma am dat 25 RON .

Si inca ceva , as dori sa ma si tina ceva timp i_am_so_happy.gif !!!

Totusi daca gasiti voi altele mai bune ca astea la un pret tot cam asa v-as fi recunoscator cheers.gif .

Link spre comentariu

Am o pereche de casti Panasonic asemanatoare. Merita banii, castile mele au o viata grea (volum maxim la nivelul la care deranjeaza persoanele din alta camera) si nu dau semne de obosela (nu bazaie, nu baraie, nu si-au pierdut fidelitatea, etc...).

Ms pt. sfat dar oare din ce magazin le pot achizitiona?

Link spre comentariu

xbs = extened bass

Mda, mersi de observatie. scratch_one-s_head.gif Presimteam eu ceva de asta am si intrebat mai sus sa ma corectati. Totusi, daca sunt casti fara fir, cat de mari sunt bateriile ? Eu nu am avut pe mana casti fara fir si tot de asta intreb ? scratchchin.gif

BAFTA.

Link spre comentariu

Mda, mersi de observatie. scratch_one-s_head.gif Presimteam eu ceva de asta am si intrebat mai sus sa ma corectati. Totusi, daca sunt casti fara fir, cat de mari sunt bateriile ? Eu nu am avut pe mana casti fara fir si tot de asta intreb ? scratchchin.gif

BAFTA.

Nu Stiu si sincer io nu le vad rostu la astea fara fir ... daca vrei sa asculti muzika in alta camera si sa zic sursa audio e in cealalta camera s-au inventat boxele ... cred whistling.gif si daca vrei sa mixezi sau sa asculti muzica stand la calculator nu cred k deranjeaza asa mult un cablu de 3 metri coolspeak.gif .

Oricum imi puteti spune va rog de unde pot achizitiona o pereche de casti Panasonic RP-HT710E-S ( in ce magazin ma refer Flanco , Domo, Elanko etc)

Link spre comentariu

Oricum imi puteti spune va rog de unde pot achizitiona o pereche de casti Panasonic RP-HT710E-S ( in ce magazin ma refer Flanco , Domo, Elanko etc)

Please, use google.gif

Nu va putem recomanda un singur magazin deoarece am face reclama, iar reclama este interzisa in forum.

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Please, use google.gif

Nu va putem recomanda un singur magazin deoarece am face reclama, iar reclama este interzisa in forum.

Multumesc de intelegere.

Nici in PM nu e voie boredom.gif ?

Va rog frumos sa ma ajutati ca nu gasesc nici un magazin of.gif !!?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock