Sari la conținut

Cum depistam un HDD ca este DEFECT!

releu

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea,

De curand am avut o problema cu un HDD de 160Gb, pe IDE, Western Digital. L-am cumparat acum circa un an in urma - este si in garantei - si culmea, culmilor, pur si simplu nu vrea sa se mai deschida partitia HDD - eu ii facusem doar una. Va mentionez ca il utilizam cu un alt HDD tot pe IDE dar celalalt numai de 40Gb. Cel de 160Gb este slave.

Bios-ul il vede dar cand i-am dat SCAN DISCK cu Acronis, acesta imi afiseaza un mesaj de genul: Corupte data table. De fapt, acelasi mesaj il afiseaza si Windows atunci cand se deschide, deci atunci cand incepe el sa scaneze HDD-uri care i se pare ca nu sunt OK. coolspeak.gif

Intrebare intrebatoare: credeti ca mai am vreo sansa sa recuperez datele de pe HDD ? Nu de alta, dar nu as vrea sa-l schimb daca e in garantie si sa nu recuperez datele - macar cele care ma intereseaza ? Daca i s-a mai intamplat cuiva chiar il rog sa-mi spuna ce trebuie sa fac. :flag_of_truce:

p.s. Stiu, era util din cand in cand un back-up dar uite ca nu m-am gandit... :flag_of_truce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti incerca folosind functia restore partition table de la "Partition Table Doctor 3.5",sau un search pe google ....vezi ai grija sa nu rescrii MBR-ul cumva (functie existenta in aceste programele) ca asa nu mai ai cum recupera datele.

Link spre comentariu

• 3 months later...
  • 2 months later...
Foloseste orice program de DOS care repara sau rescrie MBR, ca Windowsu se pricepe de minune sa strice MBR; apoi, buteaza de pe un ald HDD; vei gasi toate datele la locul lor.

n-are cum sa mai mearga o data ce a rescris MBR-ul ... parerea mea!! ;))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock