Sari la conținut

Sal am nevoie de o parere

TzuTzu

Postări Recomandate

Cred ca ati postat gresit. Problema dvs. este o problema de consultanta si ca drept urmare am sa mut acest topic la sectiunea din forum inditulata asa.

Cred ca la magazinele gen Domo, Altex sau altele asemenea vei gasi la preturi destul de accesibile niste incinte pentru aceasta "statie".

Bineinteles, trebuie luat in calcul si posibilitatea realizari acestora "in conditii DIY" sau de ce nu, niste exemplare SH. Ramane totusi sa ne confirmati asupra carei optiuni v-ati decis. Dupa aceea va putem prezenta "exemple".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat ieri pe internet ... ceva boxe reveland imi plac .

Ce parere aveti ? :flag_of_truce:

DISCO POWERBOX :

4 Ohm

150W-300W

20 Hz - 22 KHz

sensibilitate 91 dB

pretz ... nush :flag_of_truce:

RAVELAND X 1034 MKIII POWERBOX :

4 ohm

200 W - 600 W

sensibilitate 96 dB

25 Hz - 20 KHz

pretz....scump suicide.gif

Am atasat si niste poze !!!

P.S : Daca gasiti si voi ceva tipuri de boxe , da sa fie de 4 ohm m-ati ajuta mult cheers.gif !!!

Am sa ma interesez si in legatura cu pretzul , datele tehnice le-am luat de pe site-urile germane ... whistling.gif

post-2090-1224932864_thumb.jpg

post-2090-1224932878_thumb.jpg

post-2090-1224932946_thumb.jpg

Link spre comentariu

Scz donpetru dar am numai 14 ani si nu am inteles la ce te refereai cand ai spus "in conditii DIY" .

Imi explici te rog si mie ce sunt acestea?

DIY = do it yourself , adica sa le construiesti tu.

Link spre comentariu

Pentru sonorizari, incintele prezentate in imaginile de mai sus, reprezinta un compromis, calitatea fiind pe ultimul plan (aproape ca nu exista). Totusi, daca nu aveti bani suficienti pentru alte solutii mai bune atunci puteti sa le cumparati pe acelea.

Daca vreti sa le folositi numai acasa atunci va recomand niste incinte ca cele de mai jos (tot asa, pentru un buget redus):

Oferta_incinte_acustice.JPG

Link spre comentariu

Pentru sonorizari, incintele prezentate in imaginile de mai sus, reprezinta un compromis, calitatea fiind pe ultimul plan (aproape ca nu exista). Totusi, daca nu aveti bani suficienti pentru alte solutii mai bune atunci puteti sa le cumparati pe acelea.

Daca vreti sa le folositi numai acasa atunci va recomand niste incinte ca cele de mai jos (tot asa, pentru un buget redus):

post-2-1224945297_thumb.jpg

donpetru mie mi-ar trebui ceva macar cu dif de 25 cm , atunci daca acelea ce ti leam aratat eu nu au fidelitate , atunci dupa ce sa ma orientez sa fie boxe de fidelitate? ( mie miar trebui ceva sa fac muzika in FL Studio on_the_quiet.gif )

Boxele tip turn ma enerveaza nush dc scratchchin.gif ... oricum astept alte pareri cheers.gif

Link spre comentariu

Referitor la alte pareri... morning1.gif

TzuTzu, tu vrei sa folosesti boxele alea de doi alea intr-un studio, ma refer la cele care le-ai arata mai sus!!!!!!!!!!!!! Of.... Iti trebuie ceva mult mai serios, omule!!!!! kungfu.gif Alea care le-ai prezentat tu sunt de ascultat manele cand nu sunt vecini acasa, la un sprit, un mic, o bere... Iar pentru un studio sa utilizezi un amplificator romanesc contemporan este deja "gluma curata"!! :biggrin: Vrei sa faci muzica, sa asculti muzica la inalt nivel, atunci, daca nu ai bani, fa un imprumut la banca .......... Of, Of, mai, mai!!!!!!! rolleyes.gif Sa nu-mi spui de dobanzi! scratchchin.gif Si cumpara niste incinte potrivite HiFi de Studio dar nu ne intreba aici daca doua stifturi se pot utiliza in studio... te rog! of.gif

Inainte sa-ti dau si eu cateva exemple de incinte, spune exact cat te tine buzunarul omule ca asa... batem campii de pomana si parca vad ca pana la urma tot boxele alea de doi lei le cumperi. vezi ca si la ~~~~~~ electronic gasesti, parca ceva mai bun dar tot pt. sonorizarii.

HAI BAFTA. :yahoo:

Link spre comentariu

Referitor la alte pareri... morning1.gif

TzuTzu, tu vrei sa folosesti boxele alea de doi alea intr-un studio, ma refer la cele care le-ai arata mai sus!!!!!!!!!!!!! Of.... Iti trebuie ceva mult mai serios, omule!!!!! :yahoo: Alea care le-ai prezentat tu sunt de ascultat manele cand nu sunt vecini acasa, la un sprit, un mic, o bere... Iar pentru un studio sa utilizezi un amplificator romanesc contemporan este deja "gluma curata"!! biggrin.gif Vrei sa faci muzica, sa asculti muzica la inalt nivel, atunci, daca nu ai bani, fa un imprumut la banca .......... Of, Of, mai, mai!!!!!!! :biggrin: Sa nu-mi spui de dobanzi! scratchchin.gif Si cumpara niste incinte potrivite HiFi de Studio dar nu ne intreba aici daca doua stifturi se pot utiliza in studio... te rog! of.gif

Inainte sa-ti dau si eu cateva exemple de incinte, spune exact cat te tine buzunarul omule ca asa... batem campii de pomana si parca vad ca pana la urma tot boxele alea de doi lei le cumperi. vezi ca si la ~~~~~~ electronic gasesti, parca ceva mai bun dar tot pt. sonorizarii.

HAI BAFTA. yahoo.gif

poi cam ceva pana in 6 milioane , pretzul nush ce sa spun de el k am un prieten care aduce boxe din germania direct de la producatori ... dar din magazin ramane in jur a 6 milioane maxim i_am_so_happy.gif

Link spre comentariu

TzuTzu, daca ai max. 600lei, atunci cumpara una din tipurile de boxe postate de tine mai sus.

Bine, ar mai fi si varianta sa cumperi de la Domo sau Altex niste Made in China dar sa stii ca nu sunt foarte departe calitativ de cele din imaginii. Asa ca, alegerea iti apartine......... smoking.gif

Link spre comentariu

TzuTzu, daca ai max. 600lei, atunci cumpara una din tipurile de boxe postate de tine mai sus.

Bine, ar mai fi si varianta sa cumperi de la Domo sau Altex niste Made in China dar sa stii ca nu sunt foarte departe calitativ de cele din imaginii. Asa ca, alegerea iti apartine......... smoking.gif

Mersi fain ... dar cat costa niste boxe fidele si de calitate?

Link spre comentariu

Si inca ceva ... nu stiti boxe Unitra nu se mai fabrica? k dinalea a avut tati la amplificator mai demult da au imbatranit si sa-au dus membranele thumbdown.gif si o boxa a scapat-o de pe stativ la ceva chef si so facut tandari suicide2.gif sadwalk.gif , oricum nu le mai are :biggrin:

Link spre comentariu

Trebuie sa ai cel putin 500Euro pt. o pereche. Iar daca vrei sa le utilizezi numai in studio, ar fi bine sa faci rost de mai multi bani.

Daca vrei ceva Hi-Fi pentru acasa:

http://www.domo.ro/Audio-Video/DVD_&_H...S7070_(pereche)

Si cea mai ieftina si buna solutie pt. studio:

http://www.soundcreation.ro/instrumente_mu..._-_pereche.html

http://www.soundcreation.ro/instrumente_mu..._-_pereche.html

Sau ceva mai scump dar tot pt. studio:

http://www.soundcreation.ro/instrumente_mu..._subwoofer.html

BAFTA. first.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock