Sari la conținut

cumpar urmatoarele carti !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Nu te supara dar eu nu imi permit sa dau 60 RON pe doua carti

Asta e treaba ta bobby, ar trebui sa dai, electronica costa. Si eu am dat pe o carte in ale electronici acum circa 2 ani, tot de la Teora era, vreo 80lei, asa ca...trebuie sa faci sacrificii. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sfat pentru bobby: intalneste-te cu masterpic77 si rasfoieste cartile. Daca tu crezi ca le poti pricepe, da-i banii. Daca nu, nu.

PS. Si mie mi se pare cam exagerat pretul, dar habar n-am cat au costat noi si probabil masterpic vrea sa recupereze.

PS2. Daca spuneai mai devreme cu o saptamana, iti puteam aduce cateva carti free, am fost in Timisoara in perioada 18-20 august. Sa nu spui de Posta ca nu colaborez cu firma asta. Daca ai drum spre Bucuresti (si esti cu masina) anunta-ma pe PM si-ti pregatesc ceva carti (altele decat ce-ai zis tu, dar tot pentru incepatori)

Link spre comentariu

• 1 month later...
Exista pe net pe tracker-ele externe un torrent cu colectia completa a revistei ELEKTOR din care sunt scrise respectivele carti. Succes la download !.

Intrebare: ELEKTOR nu este cumva o revista ungureasca ? Daca raspunsul este afirmativ, numarul utilizatorilor se reduce drastic.

Eu am realizat cateva montaje dupa scheme de acolo preluate de Tehnium (unele chiar interesante).

Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock