Sari la conținut

Aplicatie cu LED-uri RGB

TZepeSH

Postări Recomandate

Salut! caut o schema pentru ceva destul de simplu. Vreau un modul de control pentru LED-uri RGB, care sa schimbe culoarea led-urilor cand apas un butonel (am tot gasit scheme in care se trece prin tot spectrul de culori, ambilight-uri, etc). probabil voi folosi vreo 10 led-uri, poate mai multe, asta e mai putin important, fac mai multe module daca e nevoie.

(am tot gasit scheme in care se trece prin tot spectrul de culori, ambilight-uri, etc)

Prin afirmatia luat in citat mai sus, sa inteleg ca ati gasit cateva solutii (scheme) la problema dvs. ? Cel putin asa v-ati exprimat! Atunci, am putea vedea "schemele" ?

cred ca nu m-am exprimat bine. am gasit scheme pentru automatizari, adica un circuit care comanda ledul sa treaca prin tot spectrul de culori in mod automat, in general prin fading dintr-o culoare in alta, iar comada trecerilor se facea prin PWM. Multe alte aplicatii au comanda provenind prin conexiunea seriala de la calculator. Ceea ce doresc eu este un circuit de comanda a ledului, dar care sa comande schimbarea culorii la apasarea unui buton si sa o mentina apoi (culoarea). montajul imi este necesar pentru bordul masinii, unde poate vreau acum o culoare, mai tarziu alta, nu sa mi se tot schimbe culorile in mod automat.

In zilele urmatoare voi adauga schemele pe care le-am gasit pentru diferite moduri de comanda.

• 10 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock