Sari la conținut

Comanda Numerica Siemens 840-D

cagulaa

Postări Recomandate

salutare

din pacate constat ca sunt foarte putine persoane care sa lucreze cu CN. asta este scratch_one-s_head.gif . oricum am facut rost de niste alarme si culmea sunt si in romana dar din pacate sunt mai mari de 2.44MB si nu stiu cum sa le incarc

astept si alte pareri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre asta vorbim sau te referi:

http://www.automation.siemens.com/mc/mc-so...0780/index.aspx

oricum am facut rost de niste alarme si culmea sunt si in romana dar din pacate sunt mai mari de 2.44MB si nu stiu cum sa le incarc

Ce sunt imagini, PDF-uri, de spui ca sunt mari. Daca sunt imagini, incearca sa le mai reduci rezolutia daca se poate.

In fine, vezi si tu cum deschizi topicurile si cum iti expui problema, ca doar nu o sa te traga lumea de limba ca sa inteleaga ce vrei.

Eu nu prea am inteles ce vrei sa stii in plus. Adica care este problema concreta a CNC-ului Siemens 840-D pe care il ai ? Ce nu merge ?

Hai, ca ma duc sa fumez o tigara. smoking.gif

Link spre comentariu

salutare

imi pare rau ca am trecut asa de tarziu pe aici; documentele pe care vreau sa le atasez sunt pdf mai precis erorile in limba romana

acum despre ce vroiam sa stiu:

nu stiam ce parametru trebuia sa modific ca sa imi dau seama daca un encoder absolut mai merge bine sau nu. Stiu ca exista asa ceva dar trebuie sa ma mai documentez, pt moment a fost adus alt encoder si masina merge( mentionez ca este o masina de uzinaj cu 6 axe)

Link spre comentariu

salutare

imi pare rau ca am trecut asa de tarziu pe aici; documentele pe care vreau sa le atasez sunt pdf mai precis erorile in limba romana

acum despre ce vroiam sa stiu:

nu stiam ce parametru trebuia sa modific ca sa imi dau seama daca un encoder absolut mai merge bine sau nu. Stiu ca exista asa ceva dar trebuie sa ma mai documentez, pt moment a fost adus alt encoder si masina merge( mentionez ca este o masina de uzinaj cu 6 axe)

Parametrul este PM34230 , dupa ce ajungem la el ii pun valoarea in0 dupa care ii dau RESET NCK si vad daca mai citeste valoarea, daca nu o mai citeste cred ca encoderul nu mai este absolut. ar mai putea fi o explicatie dar nu bag mana in foc doar din auzite , sar putea sa i se duca bateriille

Cred ca usor usor incepe sa imi placa Siemens chiar este frumos

Link spre comentariu

• 10 months later...

Salut, in primul rand vroiam sa specific faptul ca documentatie pentru 840D gasesti pe site-ul lui siemens si e si moca. Gasesti tot ce vrei tu iar daca te intereseaza ceva anume poate te pot ajuta numai sa fie concret ce anume te intereseaza.

Legat de sistemele de pozitie, din fericire Siemens 840 D are posibilitatea de a functiona cu doua astfel sisteme de masura, odata cu encoder absolut si apoi si cu rigla optica(semnal TTL). Intotdeuna daca le va avea pe amandoua rigla va ocupa pozitia intai si econderul pozitia a doua. Numarul sistemelor de masura le vezi in P30200(1 sau 2).

Pozitia encoderului reala o vezi in meniul Diagnostic - Axa - poti face comparatie daca folosesti un ceas comparator pe axa ca sa determini decalajul ..

Referitor la imaginea Ghost, poti odata sa dai hdd-ul jos (desi nu e recomandat pentru ca pe comanda numerica mai e un MMC care mai contine niste date de identificare) si sa ii faci ghost ..atasandu-l la un pc normal.

Sau poti sa folosesti procedura Siemens care e descrisa in manual cu conectare ethernet si adresare de ip, dar dureaza de apuca toti dracii si nici nu e obligatoriu sa mearga :)

Have fun!

p.s. Step 7 inveti in timp, si citind help-ul, deci invata sa folosesti mai des tasta F1 - si simuland mereu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock