Sari la conținut

indicator nivel benzina cu afisaj electronic

Postări Recomandate

Salut, sunt nou pe aici.

M-ar interesa o schema pentru un indicator nivel benzina cu afisaj electronic+cablajul schemei.

Daca are cineva o schema de genul acesta, i-as fi recunoscator daca ar posta-o. suicide_fool-edit.gif indicator nivel benzina cu afisaj electronicindicator nivel benzina cu afisaj electronic

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1381-indicator-nivel-benzina-cu-afisaj-electronic/
Distribuie pe alte site-uri

AM SPUS CA SUNT NOU PE AICI, DECI MAI GRESESC.

NU AM NICI O SCHEMA. M-AR INTERESA O SCHEMA PENTRU INDICATOR NIVEL BENZINA CU AFISAJ ELECTRONIC.auto

auto

E CINEVA PE AICI CARE M-AR PUTEA AJUTA CU O ASEMENEA SCHEMA?

AM CATEVA SCHEME DE INDICATOR NIVEL BENZINA DAR NU SUNT FOARTE BUNE( PRECISE).

donpetru,ma poti ajuta cu ceva scheme, te rog?

Utilizeaza functia EDIT si nu mai produce atatea posturi unul dupa altul si mai ales la interval de 2 sau 3 minute.

Un indicator electronic simplu e foarte greu de construit in regim de amator. Am vazut pe un site o astfel de schema mai demult, era parmise cu un PIC realizata iar daca imi aduc amite si gasesc acel site, am sa postez schema - asta daca nu intre timp posteaza altcineva o alternativa. scratch_one-s_head.gif

Later edit: Si nu mai utiliza Caps Lock ca nu impresionezi pe nimeni. E mult mai greu (chiar enervant) de parcurs postul. kungfu.gif

• 2 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock