Sari la conținut

Fenomenul Caritas.

SIG

Postări Recomandate

Am depanat cu o cunostinta niste evenimente din trecut,printre care am pomenit si de Caritas-ul de la Cluj.

Stau acum si ma gandesc mai profund la acest fenomen si nu imi dau seama cum de statul a tolerat asa un sistem piramidal,unde cei de la baza vor pierde la un moment dat inevitabil,si cei de la nivelele deasupra bazei vor castiga fantastic.

Intreb,

- Nu am avut la acele vremuri stat ?Cam prin '92 cred ca se derula jocul,sper sa nu gresesc prea mult.

- Era lumea asa credula incat sa joace ca orbii? Unii si-au vandut apartamente ca sa bage bani in joc.

- Era deliberat facuta oprelistea ptr. jucatori doar din Cluij ca mai apoi sa dea liber la participanti din judetele invecinate?Adica sa castige deliberat cei din Cluj si sa piarda prostii din alte judete?

- Ce mai face Stoica ? Parca asa il cheama pe initiatorul jocului Caritas de la Cluj.

Daca cineva a fost implicat in evenimente poate ne detaliaza starea de spirit si impotenta statului de la

acele vremuri (nu ca acum statul ar' fi cu mult mai potent)

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am auzit si eu de la tata de Caritas - ce mai!!!!!!!! O MARE HOTIE!!!!!!!!!!!! uite cum au devenit unii MILIARDARI DE CARTON!!!!!!!!!!!! boxing.gif hunter.gif hunter.gif

de jocul Delphi nu am auzit!!! scratchchin.gif dash1.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock