Sari la conținut

CNA-ul ,desenele de la TV,,si copiii.

SIG

Postări Recomandate

Cei care au copii mai mici stiu ca a-i lasa sa se uite la desenele de la televizor este total nesanatos.

Peste tot sunt desene animate cu batai,explozii,limbaj trivial.

Cu exceptia postului Minimax,celelalte contin din abundenta,daca nu in totalitate , tipul de desene prezentat mai sus.

Apare insa o intrebare,chiar o ingrijorare.,

Se spune peste tot de violenta in scoli,dar care este originea acestor violente?

Nu cumva chiar desenele salbatice privite ora de ora,zi de zi,iar cu trecerea anilor deja s-a inoculat in subconstientul copiilor de a fi salbatici si triviali?

Unde este CNA-ul? De ce permite difuzarea unor astfel de desene?

Stiti cumva de existenta unei petitii a parintilor catre CNA referitor la stoparea difuzarii unor astfel de desene?

Care este parerea voastra vizavi de fenomenele sociale induse de desenele animate?

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sig, nu de la desene provine violenta. pentru ca inca nu am terminat cu scoala, pot spune multe ce se intampla acolo. Sunt 2 mari factori care produc violenta in scoli: parintii in strainatate sau carora timpul nu le permite sa aiba grija de ei si stirile, ziarele, mass-media in general. De asemenea, un rol foarte important este origoliul care le este dat de parinti de cand sunt mici. Dca cineva face o gluma pe seama altuia, lucru care mi se pare firesc daca nu intrece masura, fiti siguri (in majoritatea cazurilor) ca avizatul glumei ii va da o palma sau il va lovi (de obicei nu foarte violent) pe cel care a facut gluma. acesta, cel din urma, il va lovi inapoi pe celealt, ca de, de ce sa pice el de prost. si asa se manifesta violenta. Desigur, foarte la moda e si expresia "hai sa ne batem". Cam astea sunt motivele violentei in scoli, nu desenele animate, desi au si ele partea lor de vina.

Link spre comentariu

Parerea mea este ca violenta este ceva genetic ,dar daca mai adaugi si desenele animate ,muzica neadecvata pentru un copil ,mediul care este acum intro scoala in care un copil tae cu cutitu alt copil si ii scadem nota la purtare in loc sai parlim parinti ,daca acasa are un mediu presarat cu certuri intre parinti ,am vazut uni parinti care mai indeamna copii sa bea si ei putina tuiculita ca de si ei sant oameni .Acel copil crede ca ceia ce face e ceva normal nu .

Link spre comentariu

Eu ma mir de CNA-ul asta al nostru.

Trebuie sa fi ori direct interesat,sa iei spaga adica, in a lasa pe posturi asa genuri de desene animate (violenta,barbarie,limbaj trivial),ori sa fi tampitul tampitilor ca sa nu-ti dai seama ca sunt nocive ptr. societate aceste desene ce ruleazala la TV.

Parca se doreste intentionat distrugerea societatii romanesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock