Sari la conținut

sony ta-f30

raadu

Postări Recomandate

salutare

as dori sa achizitionez un amplificator sony TA-F30 dar nu stiu si nu am gasit nici o informatie despre cum merge

deci daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie ii multumesc anticipat

pretul cerut de cel care o vinde este de 250lei ron pentru amplificare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este un amplificator bun pentru acasa. Schema de amplificare este simpla, foarte asemanatoare cu schemele amplificatoarelor audio PSS. Un extras al schemei amplificatorului SONy TA-F30 am prezentat in imaginea de mai jos.

SONY_TA_F30_extras.JPG

Ce nu imi place la schema SONY este etajul preu corector de pe intrarea amplificatoarelor, acest etaj fiind realizat cu numai doua tranzistoare asemenea schemelor din vechile amplificatoare audio romanesti. Pentru pretentiile secolului 21, utilizarea unei solutii contructive pe parte preu-corector cu tranzistoare, asemenea celei folosite de SONY in acest amplificator, este o solutie depasita.

In rest, lasand la o parte observatiile "tehnice", totul se rezuma la "sound", care in general, la vremea respectiva si chiar acum, a multumit o mare parte din ascultatori.

P.S. Topicul se va muta la sectiunea "Consultanta".

Link spre comentariu

• 3 years later...

buna am si eu o problema si rog daca se poate a ma ajuta cineva multumesc

am un aplificator sony ta-f30 si merg ambele canale dar canalul dreapta dupa 5 min de functionare se incalzeste excesiv nu mai pot tine mana pe carcasa

Link spre comentariu

Incercati sa va prezentati inainte, precizand clar experienta care o aveti in domeniu depanarii electronicelor cat si aparatura electronica principala pe care o detineti si de abia dupa aceea vor veni si raspunsurile. De fapt, ma gandesc de ceva vreme sa implementez un formular de completare la prima autentificare in forum unde fiecare utilizator sa fie obligat sa-l completeze, precizand informatii de genul celor pe care vi le-am cerut mai inainte. Cine nu va completa formularul va fi, in cel mai scurt timp posibil, sters din baza de date. Formularul as vrea sa fie o carte de vizita pentru toti membrii acestui site, vrand sa vina in sprijinul celor care va ofera raspunsuri. Astfel, se va evita postarea unor intrebari fara rost sau intrebari puse de niste persoane care nu au bani sa plateasca un depanator ca sa le arate cate ceva si vor sa repare un aparat electronic cu surubelnita. Nu mai zic ca unii utilizatori, nu zic ca este cazul dvs., evita sa treaca putin prin teorie inainte de a umbla prin aparatura electronica. Astfel, persoana in cauza nu va ajunge decat sa strice mai tare aparatul sau sa faca drum intors la depanator. V-am spus asta deoarece am intalnit destule cazuri de acest fel.

Apropo, referitor la acel formular de care va spuneam, as dori sa citesc, intr-un topic la sectiunea Site & Forum Feedback, si parerile altor utilizatori cu mai multa sau mai putina vechime in acest forum. Cu alte cuvinte, as dori sa stiu daca vi se pare un lucru necesar si util implementarea acelui formular ?

@alinuts, reveniti cu precizari suplimentare intr-un topic nou.

Numai Bine

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

alinuts, pe placa amplifului ai 4 semireglabili, doi ptr simetrie, doi ptr reglarea polarizării trz finali. Reglează din aceştia să ai maxim c?t e recomandat ?n schemă, ca să meargă reci, ar trebui chiar mai jos, pe la 500, maxim 550mV, ?ntre b-e la trz finali, fără semnal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock