Sari la conținut

Vand jocuri si accesorii PS3,XBOX360

Vizitator S.Pompiliu

Postări Recomandate

Vizitator S.Pompiliu

Vand:

Jocuri originale,sigilate pt.XBOX 360,PS3.

De asemenea filme in format Blu-Ray.

Oferta completa: click aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
Vand:

Jocuri originale,sigilate pt.XBOX 360,PS3.

De asemenea filme in format Blu-Ray.

Oferta completa: click aici

nu vreau sa te jignesc dar la preturile astea stai mult si bine cu jocurile pe stoc

si atata timp cat exista torrente si strong dc ++ nu cred ca se va deranja cineva sa-si cheltuie economiile

P.S.: e mai rapid sa descarci un joc de pe net (daca ai viteza ,personal am 16 mb :hi: ) decat sa faca comanda la tine

Link spre comentariu

lorik199, cunosc persoane care au PS3 sau PS2 si cumpara jocuri de astea la oferta din REAL, Carrfour, Kaufland etc. Bineinteles nu au PC acasa si vor sa scape de durerile de cap care le da, cei drept doar unora, instalarea sau folosirea unui crack.

P.S. smoking.gif dance2.gif

Link spre comentariu

nu vreau sa te jignesc dar la preturile astea stai mult si bine cu jocurile pe stoc

si atata timp cat exista torrente si strong dc ++ nu cred ca se va deranja cineva sa-si cheltuie economiile

P.S.: e mai rapid sa descarci un joc de pe net (daca ai viteza ,personal am 16 mb sarcastic_hand.gif ) decat sa faca comanda la tine

Lorik,

Intr-o societate normal jocurile se cumpara,cu mici exceptii.

Daca noi suntem o societate mai putin normala nu trebuie sa ridici la rang de virtute "bolile" noastre si sa ne dovedesti ca esti profund "bolnav".

Link spre comentariu

nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar sincer voi daca aveti nevoie de un joc va duceti la magazin si il cumparati?

oricum nu mai sunteti voi la acesta varsta dar eu am 16 ani si jocurile sunt una din pasiunea mea pe langa electronica si multe altele ,iar daca ar fi sa fi cumparat toate jocurile pe care le am cred ca trebuia sa muncesc 10 ani sa pot acoperi datoriile

P.S. : Dl SIG va rog sa imi explicati ce ati vrut sa imi spuneti prin :

Daca noi suntem o societate mai putin normala nu trebuie sa ridici la rang de virtute "bolile" noastre si sa ne dovedesti ca esti profund "bolnav".

lorik199, cunosc persoane care au PS3 sau PS2 si cumpara jocuri de astea la oferta din REAL, Carrfour, Kaufland etc. Bineinteles nu au PC acasa si vor sa scape de durerile de cap care le da, cei drept doar unora, instalarea sau folosirea unui crack.

P.S. smoking.gif dance2.gif

nu va contrazic poate fi adevarat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock