Sari la conținut

probleme

adigsm

Postări Recomandate

am si eu o problema cu camera web.

am un laptop intel thinkpad t30,camera web philips si conexiunea wirelws in Germania.cand vreau sa vorbesc cu cineva in Romania pe Messenger nu pot sa folosesc camera numai microfonul. cand primesc o invitatie sau trimit imi zice conecting,pe urma reconecting si in final error server sau ceva de genu adica nu se conecteaza la servar.tot asa nu pot asculta posturi romanesti de radio online tot nu se conecteaza

mersi foarte mult

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1353-probleme/
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca in cazul dvs. este o problema cu conexiunea wireless. Ati incercat si pe o conexiune cu cablu UTP ? Eroarea persista sau... ?

O alta problema, poate fi si o setare "nepotrivita" a programului antivirus pe care il aveti sau chiar o problema cu driver-ul camerei web! Asta ramane sa verificati. scratchchin.gif scratch_one-s_head.gif

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1353-probleme/#findComment-13333

Cred ca in cazul dvs. este o problema cu conexiunea wireless. Ati incercat si pe o conexiune cu cablu UTP ? Eroarea persista sau... ?

O alta problema, poate fi si o setare "nepotrivita" a programului antivirus pe care il aveti sau chiar o problema cu driver-ul camerei web! Asta ramane sa verificati. :flag_of_truce: scratch_one-s_head.gif

mersi foarte mult . am sa incerc

cu stima

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1353-probleme/#findComment-13364

• 4 months later...
am si eu o problema cu camera web.

am un laptop intel thinkpad t30,camera web philips si conexiunea wirelws in Germania.cand vreau sa vorbesc cu cineva in Romania pe Messenger nu pot sa folosesc camera numai microfonul. cand primesc o invitatie sau trimit imi zice conecting,pe urma reconecting si in final error server sau ceva de genu adica nu se conecteaza la servar.tot asa nu pot asculta posturi romanesti de radio online tot nu se conecteaza

mersi foarte mult

Salut, din cate vad eu cred ca netu iti merge sa intri pe siteuri, messengeru iti merge, eu cred ca tu la netu din germania de unde ai tu net e posibil sa ai ip de gen 192.x.x.x sau 10.x.x.x si sa fie prea multi useri si sa fie ocupate porturile care le foloseste webcamu pe messenger la fel si pt posturile de radio. sa fie mai multi din reteaua ta privata (locala) cu un singur IP Public.

Sau varianta 2 sa fie problema sa fie blocate porturile pt camera web, si pt posturile de radio romanesti.

Dar am o intrebare. Tia mers vreo data camera web ? sau posturile de radio care zici tu ca face connecting si la final nu se connecteaza?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1353-probleme/#findComment-17182

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock