Sari la conținut

incarcator de acumulatori

Cobra

Postări Recomandate

Nu imi dau seama la ce sunt acumulatori de 140mAh dar eu am un incarcator faster si ma cam induce in eroare cu incarcarea.Adica imi arata ca s-au incarcat acumulatorii dar in realitate ma tin cam putin.

Nu prea am incredere in incarcatoarele faster.

Unul normal ptr.2100 mAh as' putea indrazni sa-ti cer @piglett?

Mersi anticipat.

• Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Unul normal ptr.2100 mAh as' putea indrazni sa-ti cer @piglett?

Mersi anticipat.

bineinteles! wink.gif

Link

au fost modificate rezistentele de limitare de la 51ohm/0,25W la 3ohm/3W, modificat cablajul ca atare. pentru aceasta varianta este necesar radiator.minim un profil "H"cu dimensiuni 20x160 cu grosime de 2-3 mm. transformator de 12V altertnativ cu macar 1,5 amperi.

Mersi mult @piglett.

Poate si acumulatori Ni-Cd si MH si LI-Ion si alte tipuri ce mai sunt?

Mersi.

poate sa incarce ce vrei tu! :P

Am o sugestie,la intrare, un stabilizator din seria 78xx si in loc de 4X741,un IC cu 4 AO(Ex.324),nu folositi in schema intrarile de offset,deci nu este obligatoriu 741.

multumesc de sugestii: am preferat stabilizator clasic pentru ca nu am incredere in integratele "specializate". motivul: ce face ala, acelasi lucru il face si cel postat de mine, si in plus am garantia ca e original, integratul nu stiu cat de original este.

cat despre acel quad, vreau circuite de incarcare total independente unul fata de celalalt. si, in plus, acel LM741 are o alura nostalgica.

cu ocazia aceasta va invit sa puneti si dumneavoastra o schema alternativa O:)

vreau circuite de incarcare total independente unul fata de celalalt.

Eu nu vreau neaparat sa polemizez,dar cu ce sunt mai independente,prin rezistenta de 1 ohm,datorita careia, in functie de incarcarea pe ramura, modifica si alimentarea modulului?

cu ocazia aceasta va invit sa puneti si dumneavoastra o schema alternativa Angel

Voi cauta dupa ce primesc raspunsul referitor la parametrii.

Deocamdata cred ca i-ati oferit d-lui Cobra mai multe infor&&&&&&& ,scheme construite special ptr. nevoia dansului,confruntari de idei(imi plac cele constructive lol.gif ),etc,decat pare dansul ca e dispus sa afle.Nu a mai intervenit cu intrebari din cate vad.

Deocamdata eu zic sa ne oprim aici cu ajutorul,daca dansul v-a mai posta

la acest subiect atunci ii vom raspunde cu placere in continuare. wink.gif

O singura intrebare mai am,dupa care chiar sper sa ne oprim cu acest subiect, pana ce d-l Cobra v-a mai dori suplimentar ceva.

Ce face rezistenta aceea de 1 ohm din finalul discutiei?

Am mai regasit-o si in schema de sumator si filtru ptr. subwoofer recomandata de @piglett?poate cu alt rol acolo.

Mersi.

Asta am spus si eu mai sus,daca ofera datele,continuam.

acele rezistente sunt pentru echilibrarea consumului pentru fiecare modul atunci cand se folosesc doua sau mai multe module pentru incarcare.

tensiunea ce va pica pe acea rezistenta in cazul primei scheme postate este de V=IxR=0,015x1=0,015V=15mV.

iar in cazul schemei postate pentru SIG tensiunea este 0,21V=210mV.

sunt folosite la fel cum avem si rezistente pe etajele de iesirea ale amplificatoarelor contratimp.

modulele sunt independente pentru ca nu depind de un singur AO. singurul punct comun este alimentarea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock