Sari la conținut

Receiver Satelit Echosmart 791

GeoMar

Postări Recomandate

Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma poate ajuta.

Am inteles ca daca cumpar un aparat Echosmart 791 si "fac" rost de key de pe internet,pot vedea DIGI??!!! fara cartela???!!!

Scuze daca am scris ceva gresit,dar as dori si eu ceva informatii daca se poate.

Deocamdata sunt pe BOOM,dar astia sunt cam "PIPERATI"la pret si calitatea este sub calitatea oferita de DIGI (am fost 2,5 ani abonat la DIGI,dar sa dus receiverul,era cumparat de la ei,nu dau in custodie atunci la inceput).

Mai nou nici cei de la DIGI nu mai dau in custodie aparate,doar cumparate.

Nu vreau sa mai iau aparate de la ei si ma-m gandit la Echosmart, dar fara cartela,am fost client fidel destul timp.

Daca cineva se pricepe si stie ceva in legatura cu asta,as dori si eu un raspuns,eventual pe PM. flag_of_truce.gif

Multzumesc mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma poate ajuta.

Am inteles ca daca cumpar un aparat Echosmart 791 si "fac" rost de key de pe internet,pot vedea DIGI??!!! fara cartela???!!!

Scuze daca am scris ceva gresit,dar as dori si eu ceva informatii daca se poate.

Deocamdata sunt pe BOOM,dar astia sunt cam "PIPERATI"la pret si calitatea este sub calitatea oferita de DIGI (am fost 2,5 ani abonat la DIGI,dar sa dus receiverul,era cumparat de la ei,nu dau in custodie atunci la inceput).

Mai nou nici cei de la DIGI nu mai dau in custodie aparate,doar cumparate.

Nu vreau sa mai iau aparate de la ei si ma-m gandit la Echosmart, dar fara cartela,am fost client fidel destul timp.

Daca cineva se pricepe si stie ceva in legatura cu asta,as dori si eu un raspuns,eventual pe PM. flag_of_truce.gif

Multzumesc mult

In primul rand nu stiu daca pot posta link-uri catre site-urile unde gasesti key functionale de digi ; pe forum-urile dedicate pasionatilor de receptia prin sateliti ai sa gasesti avertizari genul : WATCHING TV WITHOUT A LEGAL SUBSCRIPTRION IS FORBIDDEN BY LAW. ALL INFO ON THIS SITE IS FOR EDUCATIONAL PURPOSES ONLY. WE DO NOT TAKE RESPONSIBILTY FOR THE CONTENTS OF THIS SITE, EVEN IF IT DAMAGES YOUR EQUIPMENT. USING SOFTWARE OR ANY INFO ON THIS FORUM IS AT YOUR OWN RISK..

Lasand etica si moralitatea de-o parte , la ora actuala DIGI-TV emit simulcrypt in Nagravision2 si in Nagravision3 . Key-le pt. respectivul operator se pot obtine (si posta pe internet in format HEX) deoarece se pot extrage din cardurile Nagra2 cu anumite dispozitive hardware , dar in momentul in care se va incheia schimabarea cardurilor N2 cu N3 catre abonati , vizionarea acestui DTH nu va mai fi posibila decat in baza unui card cu subscritie la zi .

Revenind la Echosmart : la ora actuala pe la toti distribuitorii din tara vad stoc zero .

Link spre comentariu

In ceea ce priveste Echosmart-ul , investitia e buna din alt punct de vedere . DIGI TV si DOLCE care ofera posibilitatea vizionarii la doua TV pe un singur abonament , dar exista si alta varianta pt. mai mult de 2 TV : Echosmart791 (receptor echipat cu lector de card) + Echosmart 771(fara lector de card) legate prin intermediul portului RS232 existent pe receptoare folosind cablu "null-modem" . Personal am testat cu doua receptoare (ok) , altii au spus ca au reusit cu un 791 (master) si inca opt 771 (slave) .

O alta optiune este ca respectivul cablu null-modem se poate inlocui cu dispozitive RX-TX care de obicei sunt comrercializate de acelasi firme ce vand receptoarele .

Respectivele receptoare pot functiona impreuna cu , cardurile DTH-urilor din Romania , cu exceptia BOOM TV , ce a imperechiat card-ul cu procesorul receptorului . In rest Max si Focussat merg direct in receptor , iar Dolce si Digi prin introducerea BK-ului in meniul dedicat .

Nu numai Echosmart este apt de asemenea "ispravi" , se poate testa combinatia OPTICUM (GLOBO) : 7000CX + 7000C sau modelele YU-MA-TU .

Link spre comentariu

In primul rand nu stiu daca pot posta link-uri catre site-urile unde gasesti key functionale de digi ;

Multumesc Val, dar eu nu ma pricep mai deloc la receptoare satelit.Dar daca ai ceva link-uri le poti trimite pe PM sa studiez si eu.

As dori mai multe informatii (chiar si pe PM)despre receptionarea DIGI, cu Key(fara cartele).

Link spre comentariu

• 5 months later...

salutare tuturor am primit un receptor digi de la o cunostinta nu are cartela se poate folosi coduri pentru receptionarea posturilor tv sau daca trebuie resoftat. va rog daca aveti ceva cunostinte in acest sens sa ma ajutati Va multumesc mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock