Sari la conținut

Scheme de amplificatoare audio

donpetru

Postări Recomandate

amplificator complet pentru chitara cu tda2030...enjoy..merge perfect:D smile.gif

SND=IESIRE CORECTOR

SYM=NU STIU:d

LINE/DRY=IESIRE PREAMPLIFICATOR

post-129-1211717357_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

QSC Power Amplifier 1000w:dance:

app...daca vrea cineva scheme de amplificatoare sau accesorii pentru chitara, sa bage id-ul acesta.... rock_thehouse2002

de la no name la Marshall sau Yamaha..:D

post-129-1211717974_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Scheme de amplificatoare romanesti IEI si Electromures:

1. Cartea tehnica si schema amplificatorului A350:

A350_schema_si_manual.rar

2.Schema amplificatorului AS2020:

AS2020.rar

3. Schema amplificatorului AS75202:

AS75202_Electromures.rar

4. Schema amplificatorului AS2050:

AS2050.rar

5. Schema amplificatorului AS15201:

AS15201.rar

6. Schema amplificatorului AS3220:

AS3220_schema_electrica.rar

• Like 1
Link spre comentariu

• 1 month later...

Un amplificator audio HiFi de exceptie, numai bun pentru acasa: Rotel amplifier.

Ideal pentru realizarea sistemelor 5+1 daca mai adaogati pe langa schema prezentata trei canale identice si unul de subwoofer. good.gif

post-4-1216580359_thumb.jpg

thumbup.gif

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

tocmai am gasit si eu niste scheme de amplificatoare audio interesante: flag_of_truce.gif

a). Schema finala de la amplificatorul audio NAP (nu mai stiu care model):

post-237-1218217358_thumb.png

b). Etajul de putere de la amplificatorul audio CAV - cu doua perechi de finali SAP15_N si SAP15_P:

A8_PA.pdf

Cool si spor la construit. thstealth.gif

Link spre comentariu

Amplificatorul audio MB300 - o revizie dupa schema amplificatorului audio PSS varianta 9B.

MB300.pdf

Schema a fost testat si este functionabila. Cateva imagini din cadrul proiectului se pot vizualiza aici:

http://www.tehnium-azi.ro/index.php?showtopic=375

O schema care functioneaza foarte bine cu tensiune de alimentare intre +/-25Vcc si +/-65Vcc. Se poate utiliza si o singura pereche de finali cu observatia sa reduceti tensiunea de alimentare la circa +/-30...40Vcc. Adjustarea curentului de mers in gol se face din rezistenta R4 la valoarea de 50 sau 60mA per amplificator.

Pot sa spun, dupa ce am realizat acest amplificator, ca este unul din putinele amplificatoare audio din lume care reproduce vocea materialului sonor foarte bine, de o claritate exceptionala care se mai regaseste la amplificatoarele audio Hi-Fi de renume.

Editare ulterioara: Cel putin 2 din cele trei diode D3, D5 si D9 trebuie sa faca contact cu radiatorul sau una din capsulele tranzistoarelor finale.

Daca utilizati 2SA992 sau 2SA970 pe intrare atunci, pentru a nu obtine un curent de mers in gol mai mare de 100mA, rezistenta R4 va fi de 10 sau 12 Ohmi la 1W.

Rezistenta R4 va fi de 20 Ohmi numai daca folositi pe intrarea amplificatorului BC639 si BC640

Numai bine.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut !

Eu am terminat schema asta acu vreo 2 ani si pana la ea am citit si incercat zeci de scheme apropiate .Designul si valorile s-au ales in urma multor calcule si simulari . Frecventa la -3db este 600khz fara filtru de intrare iar cu filtru in jur de 300khz ;de aici rezulta si un slew rate foarte mare .A fost testata si verificata si pe osciloscop cu saracina rezistiva de 4 ohmi .Functioneaza zilnic de vreo 2 ani dar nu am avut ocazia sa o ascult mai mult de cateva minute pe boxe mari (in teste pe la prieteni).Boxele atacate de catre dansa sunt vechile rft-uri de 35-50 W cu compresie . Cineva care avea o IPA,AV 400 dupa ce a ascultat-o cateva minute pe diferite melodii a spus ca se aude mai bine decat IPA .

Acum va rog si pe voi maestrii sa va dati cu parerile si sfaturile; daca veti avea vreo unul timp si rabdare sa o incercati poate spuneti aici ce concluzii ati obtinut .

Intr-un viitor apropiat doresc sa-i modific etajul de iesire cu unul Sziklai .

Va multumesc .

post-1292-1220393047_thumb.png

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Cateva proiecte DIY de amplificatoare audio:

1. Un amplificator audio Hi-Fi in clasa AB de 120W/8Ohmi, THD = aprox. 0.0013% la 1KHz si 0.0048% la 10KHz; SNR=115dB:

A_HiFi_Power_Amp.pdf

2. Un amplificator audio in clasa A pentru casti:

DIY_Class_A_Headphone_Amplifier.pdf

3. Amplificator audio de 8W in clasa A:

LE_MONSTRE___THE_MONSTER_AMPLIFIER.pdf

Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock