Sari la conținut

PADS

giovanes

Postări Recomandate

alutari,Ce ziceti de PADS de la Mentor Graphics? Eu il folosesc si face orice fel de PCB doresc eu, mai ales ca are modul de routare asistata. Nu mai zic de routerul automat, ce pe multi ii lasa reci, dar care da totusi la PADS niste rezultate foarte bune. Gasiti o versiune demo, limitata doar la numarul de componente (30) pe http://www.mentor.com/products/pcb/pads/pads_eval.cfm ... Mai sunt si alti useri de PADS in zona? Aruncati un ochi mai ales pe editorul asistat de footprinturi si routerul asistat. Veti ramane foarte surprinsi cat de mult timp castigati, la o calitate super a proiectului. Mai puteti pe langa toate astea, sa stabiliti intr-o interfata foarte prietenoasa si usor de folosit, o gramada de reguli de tip clearance pentru orice element din cablaj, sau puteti defini perechi de trasee diferentiale (asta mi-a salvat o gramada de timp la un proiect cu vreo 14 perechi de semnale diferentiale). si multe alte chestiuni ... bagati un demo si convingenti-va.

cu PADS puteti face:

- routare pe baza de reguli

- controla topologia de routare, puteti priorita elementele care sa fie routate

- pre-analiza proiectul inainte de a utiliza modul de routare automata (care intre noi fie vorba, da rezultate foarte bune, comparativ cu alte softuri)

- push and shove (cand tragi un traseu sau de un traseu routat, cele peste care calci se dau de o parte si traseele se reconfigureaza singure)

- routare perechi de semnale diferentiale

- permite ECO bidirectional cu schema (orice modificare in schema sau cablaj este trimisa in cablaj sau schema)

- este preview la footprinturi la nivelul schemei

- realizare de componente in mod asistat, automat, cee ce salveaza timp si anuleaza posibilitatea de erori

- manager foarte simplu de librarii

- frezarile in placa sunt facute cu instrument specializat, si nu trebuie sa definiti gauri speciale sau cine mai stie ce

- permite utilizarea de module deja plasate si routate, din alte proiecte

- DRC pe tot proiectul si nu doar pe o fereastra mica in centrul proiectului

- optimizare trasee

- routare high speed

- zoom la scroll mouse cu pan (cu CTRL apasat)

- personalizare toolbar

- posibiliatate realizare macrouri

- realizare scripturi

- export fisiere gerber personalizate

- salvare templateuri pentru fisierul de start si pentru gerber

- si multe altele ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc PADS de cativa ani, la servici, si sunt tare multumit de el (e din alta liga fata de tot ce folosisem pana atunci in ultimi 20 de ani)

R.

"Mai sunt si alti useri de PADS in zona? "

depinde de ce zona vorbesti...

si din pacate nu sunt multi care ruteaza perechi diferentiale, si se lupta cu capsule BGA de 1152 pini pe 10 layere...

R.

Link spre comentariu

• 6 months later...
Eu folosesc PADS de cativa ani, la servici, si sunt tare multumit de el (e din alta liga fata de tot ce folosisem pana atunci in ultimi 20 de ani)

R.

"Mai sunt si alti useri de PADS in zona? "

depinde de ce zona vorbesti...

si din pacate nu sunt multi care ruteaza perechi diferentiale, si se lupta cu capsule BGA de 1152 pini pe 10 layere...

R.

Salut, sunt incepator cu acest program si nu reusesc nici cum sa-l instalez. Care ma poate ajuta cu niste pasi (inclusiv obtinerea licentei) pe care trebuie sa-i parcurg ca sa pot folosi si eu acest program?? Am un kit de PADS 2007.4

Link spre comentariu

Salut, sunt incepator cu acest program si nu reusesc nici cum sa-l instalez. Care ma poate ajuta cu niste pasi (inclusiv obtinerea licentei) pe care trebuie sa-i parcurg ca sa pot folosi si eu acest program?? Am un kit de PADS 2007.4

Licenta se poate obtine prin achizitionarea ei , altfel e .............. ilegal !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock