Sari la conținut

Help

L3n3

Postări Recomandate

salut! am un amplificator si doua boxe,la care vreau sa le leg,amplificatorul este vechi(de prin anii 70')si are doua iesiri, nu stiu cum as putea sa le conectez. Ma puteti ajuta?

post-2094-1220126926_thumb.jpg post-2094-1220126934_thumb.jpg post-2094-1220126939_thumb.jpg post-2094-1220126947_thumb.jpg

Sau macar daca stiti vreun electronist in apropiere de rahova sa pot sa ii pun si o intrare cu jack mono si sa imi faca legatura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce marca de amplif este ? Sau este facut in regim do it yourself de catre un amator/meserias'?

Fa o poza de ansamblu in care sa se vada tot spatele amplificatorului(cu toate mufele ).

Eventual si o poza cu interiorul.

Link spre comentariu

este DIY,pe spate nu are decat 4 tranzistori,o siguranta,cele doua iesiri,iar scrisul este:8B(cred ca este litera greceasca beta)mjn. si mai sus scrie:3amax.,o sa fac niste poze inauntru.Boxele au 4ohmi ambele.Daca stiti vreun electronist de meserie,ar fi super,deoarece vreau sa ii pot pune la o intrare o mufa pentru un jack mono.Multumesc anticipat tongue.gif

tongue.gif

Link spre comentariu

Daca are doar doi conectori la iesire inseamna ca e mono.

Intrucat scrie 8 ohmi pe amplif iar boxele tale sunt de 4 ohmi rezulta ca le poti folosi doar daca le legi in serie.

Ce intrare are amplificatorul? (cum arata conectorul/conectorii de intrare semnal?)

Link spre comentariu

Daca are doar doi conectori la iesire inseamna ca e mono.

Intrucat scrie 8 ohmi pe amplif iar boxele tale sunt de 4 ohmi rezulta ca le poti folosi doar daca le legi in serie.

Ce intrare are amplificatorul? (cum arata conectorul/conectorii de intrare semnal?)

Are 4 intrari cu 5 pini.Nu stiu cum se cheama,ceva cu litera D..

Link spre comentariu

Este vorba de un conector DIN:

http://en.wikipedia.org/wiki/DIN_connector

Posteaza totusi o imagine cu interiorul amplificatorului. Din imaginile postate nu se poate discerne exact daca este vorba de doua iesiri sau numai una singura.

da bine zis,DIN, o sa fac cateva poze inauntru,daca mai stati putin o sa le pun.Pozele sunt la o rez mica asa ca imi cer scuze de calitatea lor.(N-am cu ce!!)

Link spre comentariu

Pana pui pozele,iti dau o sugestie.

Incearca pe la ceva magazin de electronice daca au cablu adaptor jack mama - mufa din mama.

Nu stiu daca se mai gasesc adaptoare ptr. mufe DIN.(daca nu iti faci tu unul scratch_one-s_head.gif )

Link spre comentariu

Pana pui pozele,iti dau o sugestie.

Incearca pe la ceva magazin de electronice daca au cablu adaptor jack mama - mufa din mama.

Nu stiu daca se mai gasesc adaptoare ptr. mufe DIN.(daca nu iti faci tu unul scratch_one-s_head.gif )

Am luat de la muzica un cablu cu mufa tata DIN si o mufa stereo,plus am mai cumparat un adaptor stereo-mono,ca trebuie sa il conectez in chitara...

Link spre comentariu

L3n3, mai sus v-am rugat sa faceti o poza sau imagine de ansamblu cu toate circuitele statiei de amplificare, din care sa reiasa clar daca aveti iesire stereo sau mono sau altfel spus, daca aveti doua canale. Pozele postate de dvs. nu ajuta cu nimic deoarece nu depanam statia. Daca tot ati postat aceste imagini, as dori sa precizati pe imaginea cu transformatorul dimensiunile acestuia: HxLxl.

As dori ca pe langa singura poza care va trebui sa o postati sa mentionati, in postul respectiv, si tensiunele secundare, daca sunt mai multe, ale transformatorului statiei de amplificare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock