Sari la conținut

multimetru my64


Cobra

Postări Recomandate

am un multimetru MY 64 si sa stricat. am legat ampermetru la o sursa reglabila . si am uitat sa mai decuplez ampermetru si am mutat pe scala de termometru si cu sonda am pus pe un tranzistor care nu era izolat de radiator. si a puscat aparatu. nu mergea V~ si termometru. am desfacut am pus alte piese noi. erau 3 rezistente puscate. dupa ce leam schimbat toate bune si frumoase. dau sa masor niste rezistente si surpriza pe orice scala in afara de 200ohmi si 2K imi arata 10K cu sondele in aer. daca scurtcircuitez im arata 0. dar daca pun o rezistenta numa valoarea ei nu indica. ce so fi intamplat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am fost schimbat rezistentele R66, R68, R69. dar asa imi amintesc exact dupa ce sa ars aparatul am verificat toate scalele si ohmetrul mergea. era problema numa la scala de temperatura si V~.dar acuma se pare ca ohmetrul nu merge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru depanarea aparatului de masura,va recomand sa apelati la prietenul Dvs.(cel care a rezolvat problema cu timer-ul),pentru a beneficia de inca un aparat de masura functional si eventual de cunostiintele dansului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

help, am facut pe dracu, am umblat in aparat (my64) si i-au sarit lamelele de pe comutator, evident pe/prin/pe sub covor nu stiu nici cate au fost si nici logica comutator/trase de pe cablaj. are cineva desenul pcb-ului si logica comutatorului.

multam!

imi puteti raspunde aici sau la valithewolf@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock