Sari la conținut

vand HDD defect 10 ron

nhorbey

Postări Recomandate

Vizitator crriss
vand HDD seagate 40 GB defect de contact,pin rupt. 10 ron

eu inca sper sa apuc ziua cand in romania ca si in tarile civilizate gunoiul se arunca si nu se vinde la altii mai {...} completati voi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca e problema .... am sa rog un moderator sa stearga postul.... eu doar am vrut sa ofer cuiva un hdd pentru piese sau pentru studiu... chiar daca il donez,nu imi trebuie banii. Poate cineva are nevoie de un hdd.... pe undeva am vazut pe cineva ca si-a facut un minipolizor din hdd stricat.decat sa il arunc la gunoi mai bine inainte intreb.niciodata nu stii cine are nevoie de asa ceva.Oricum,scot pretul,cui ii trebuie hdd sa ma anunte,il dau gratis....

Link spre comentariu

nu o lua personal, probabil ca toti avem cate unul stricat sau vechi, deci ma indoiesc ca cineva are nevoie de el

de reparat nu se pune problema pentru ca a fost deschis.

R.

ok,nici o problema....am inteles....

daca nu sunt doritori..... se poate inchide... Multumesc

Link spre comentariu

ce sa faci cu asa zise piese ha ha ha ha

Si nu stiai ca eu am vandut hdd bun de 80 Cu 400 mii ..tu vrei 10 Roni pe ala .... ce sa fac cu el acvariu ?

Nici macar nu`i de sticla sa vad pestiiiii chair.gif bicycle.gif :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ps iti mai trimit si eu , ca sa ai ce vine ... ca mai am prin pod :) cateva ...le fol magnetii la barca de planare sarcastic_hand.gif sarcastic_hand.gif

Link spre comentariu

ce sa faci cu asa zise piese ha ha ha ha

Si nu stiai ca eu am vandut hdd bun de 80 Cu 400 mii ..tu vrei 10 Roni pe ala .... ce sa fac cu el acvariu ?

Nici macar nu`i de sticla sa vad pestiiiii chair.gif bicycle.gif :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ps iti mai trimit si eu , ca sa ai ce vine ... ca mai am prin pod :) cateva ...le fol magnetii la barca de planare sarcastic_hand.gif sarcastic_hand.gif

foarte amuzant... ce sa zic... am inteles ideea,totusi puteai sa iti zici parerea intr-un mod mai putin ironic...

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock