Sari la conținut

Postări Recomandate

Am un transformator scos dintr-un ups de 1200W

Vreau sa-l rebobinez cu urmatoarele tensiuni

2x33 - sa scota si terminale pentru 26v

2x12v

Platesc sau dau contra cost un transformator tot dintr-un ups de 1200W

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1227-cine-imi-rebobineaza-si-mie-un-transformator/
Distribuie pe alte site-uri

Topicul se va muta la sectiunea Prestarii Servicii, Vanzari si Cumparari - in maxim 12 ore.

O fi vorba de transformatoare, dar de la transformatoare si pana la surse de energie alternativa, e calea lunga.... "fiule". Mai multa atentie in ce sectiune deschideti topicuri si daca tema topicului se potriveste cu descrierea sectiunii respective.

Si ca sa fiu putin Ontopic, o intrebare: ai putea sa ne arati o imagine cu transformatorul scos din UPS ? Ar fi util deopotriva sa mentionezi si dimensiunile constructive ale acestui transformator.

In ceea ce priveste bobinatul... chiar nu ai gasit nici un centru de bobinare la tine in oras ?

Topicul se va muta la sectiunea Prestarii Servicii, Vanzari si Cumparari - in maxim 12 ore.

O fi vorba de transformatoare, dar de la transformatoare si pana la surse de energie alternativa, e calea lunga.... "fiule". Mai multa atentie in ce sectiune deschideti topicuri si daca tema topicului se potriveste cu descrierea sectiunii respective.

Si ca sa fiu putin Ontopic, o intrebare: ai putea sa ne arati o imagine cu transformatorul scos din UPS ? Ar fi util deopotriva sa mentionezi si dimensiunile constructive ale acestui transformator.

In ceea ce priveste bobinatul... chiar nu ai gasit nici un centru de bobinare la tine in oras ?

Stii foarte bine zona noastra .. am dat caracteristici dar nu s-a rezolvat nimic !

Mi la bobinat cam pe la 2 A pe infasurare !

Scuza-ma de post intr-o sectiune gresita . Nu am stiut ... Sunt cam nou , si as vrea sa ma acomodez aici :)

Ma poate rezolva cineva cu traful ala , fac poze acum , cand ajung acasa....sau stai ca am o poza

post-489-1219527165_thumb.jpg

post-489-1219527226_thumb.jpg

Da gabaritul tolelor sau a marimi toplelor trafului.E cam dubios puterea de 12000 w,ar trebui sa aibe sectiunea tolelor de 35 cmp.ceace echivaleaza cu un traf de sudura..Eu ti -l pot bobina de esti din Arad,dar te costa posta mai mult.

peacefingers.gif flag_of_truce.gif

• 1 month later...

Sectiunea unui transformator se poate calcula din puterea primara adica cu 20% mai mult decat puterea care iti trebue (perderi,randamet) si faci radical din acesta putere si iti da sectiunea mezului care este in interioru bobinajului in Cm patrati

Transformatoarele pe care le ai acolo in comparatie cu pistolu de lipit care are 100W si mai e si fortat cred ca au cam vrio 50W daca au si atat .

Daca ai nevoe de formule de calcul pot sa le cau si le trec aici .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock