Sari la conținut

2 probleme cu softul

Adrian_BBS

Postări Recomandate

salutare ..... am si eu o problema cu windows-ul media player 11.....adica de astazi imi tot da o eroare cand incerc sa intru in .... l-am dezinstalat, l-am reinstalat si degeaba......

aaa....si inca ceva......nici cand dau click deapta de my computer si apoi pe <<manage>> nu ma lasa sa intru.....ce o avea....

post-257-1218735310_thumb.jpg

post-257-1218735315_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-am gandit si eu la versiunea asta dar restul aplicatiilor imi merg perfect.....in afara de asta windowsul n-are nici o problema.....imi merge mai bine ca in ziua cand am instalat windowsul.......si daca e sa fie bulit asa ramane ca ma apuca o lene numai cand ma gandesc ca trebuie instalat windowsul din nou....o sa-mi fac un backup la fisierele de electronica, in rest nu ma intereseaza....asa ramane

Link spre comentariu

am incercat si varinta ta si nici asa nu merge.....oricum mersi pentru sfat

si eu am avut problema asta o data. La mine s-a intamplat dupa ce am instalat niste jocuri, aveau un crack care era in conflict cu plugin-ul media player-ului. tin minte ca atunci am incercat sa dezinstalez jocurile alea dar dupa aceea nu a mai mers si a trebuit sa instalez windows-ul. of.gif scratch_one-s_head.gif

s-ar putea sa fie si de la alte programe crack nu numaidecat de la jocuri. apropo, ce programe ai pe calculator ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock