Sari la conținut

Recomandari amplif

Legolas

Postări Recomandate

In primul rand sal la toti.Am si eu cateva probleme...

1.am luat de la un coleg un sub si o boxa si problema ii ca nu mai stie exact de cat is,si nu vreau sa le desfac sa ma uit.

subu...ii numa chiar un dif intr-o carcasa,fara nimic altceva.dar boxa am inteles k are filtru.boxa are 2 difuri,din cate am observat pe spatele unuia scrie max power 250w si un tweeter .acuma...cum pot afla ce putere au fara sa le desfac sa ma uit.

2.vreau sa-mi mai iau/fac o boxa similara cu asta.ce amplif mi-ati recomanda.mentionez ca acum ceva timp am inchiriat un amplif,2x100 parca era si mergeau...dar vreau sa scot mai mult din ele.

ms anticipat:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. postati o imagine cu "boxa" si "subul".

2. intai aratati-ne "boxa" si apoi recomandam si "amplif-ul".

Totusi, trebuie sa stiti ca, daca realizati o boxa la fel ca aceea, aceasta din urma nu "va suna la fel", asta deoarece nu sunt aceleasi difuzoare. Personal, va recomand sa va construiti o pereche noua de boxe iar boxa in plus (adica de la colegul) sa scapati de ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock