Sari la conținut

Tranzistor - 2N3584, Optocuplor H11D1

Postări Recomandate

Apelez din nou la dvs cu rugamintea de a ma ajuta cu informatii,pe care de data asta nu am de unde sa le iau;sint incepator in de-ale electronicii asa ca solicit sfatul celor cu experienta rolleyes.gif

Am deschis un topic unde am solicitat,printre altele informatii legate de piesele de mai jos;n-am vrut sa mai deschid unul cu acelasi subiect ca sa nu incarc forumul cu topice;se pare insa ca,nefiind la vedere, nimeni nu mi-a mai dat raspuns...

Prin urmare ,am nevoie de piesele urmatoare care se pare nu pot fi gasite usor in rominia:

tranzistor tranzistor - 2N3584

Optoisolator de inalta tensiune - H11D1

neon bulb - http://peswiki.com/index.php/Directory:Bed...ials#Neon_Lamps

Eventual piese cu valori similare care pot lua locul celor de mai sus si pot fi gasite in romania (poate ma ajutati cu

un catalog cu piese care se gasesc si au valori similare cu altele de acelasi tip)

Cineva m-a spus ca 4N38 ar fi similar cu H11D1.M-am uitat prin datasheturi (atit cit ma pricep) si am vazut ca parametrii celor 2 componente difera.Avind in vedere ca circuitul recomandat e mai special,l as vrea sa folosesc si eu piese(atit cit se poate ) cu parametri de lucru macar apropiati de cei ai pieselor specificate in schema;

Prin urmare va rog sa ma ajutati cu un sfat...

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tranzistorul 2N3584 (300V, 2A, 35W, capsula T0-66) si optocuplorul H11D1 le gasiti aici:

http://export.farnell.com/jsp/search/brows...equestid=145597

http://export.farnell.com/jsp/search/brows...equestid=145308

Pentru a comanda produse de la farnell apelati la distribuitorul farnell in Romania (il gasiti tot pe farnell.com).

Cineva m-a spus ca 4N38 ar fi similar cu H11D1.

Da, este "similar" si ca drept urmare se poate inlocui.

LATER EDIT: Va rog pe viitor sa gasiti o denumire mai potrivita topicurilor care le veti deschide. In maxim 24 de ore acest topic am sa-l redenumesc. Cateva sugestii in acest sens sunt bine venite. Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Multzumesc donpetru pentru informatie.Am sa ii contactez...

Pe viitor ca sa nu mai incarc forumul cu topice de acelasi fel in mai multe variante,am sa va contactez pe dvs direct daca imi permiteti;sau dati-mi o sugestie cum sa procedez ca solicitarea mea sa fie vazuta si de altii .In general,am sa apelez la acest forum pentru a primi sprijin informativ de la oameni cu experienta in domeniu si pentru a dezvolta un topic pe care l-am deschis : Energia vidului sursa inepuizabila de energie demonstrata practic!, Topic pentru oameni deschisi la minte si la suflet si care se pare nu prea prezinta interes;Oricum in masura in care voi obtine rezultate practice,le voi pune in topicul mai sus prezentat .

Sper ca totusi pina la urma sa trezeasca interesul oamenilor.Cei cu experientza in domeniul electronicii pot aprofunda si dezvolta,in mod practic, acest subiect , mult mai rapid decit mine....

Miron 1947 ,schema o am pe hirtie intr-o carte,nu am cum sa o postez,dar are legatura cu topicu,mai sus mentzionat,l pe care l-am deschis acum citeva zile..Multzumesc totusi pentru intentzie.

Link spre comentariu

Mai era o firma in Bucuresti, de la care cupmaram componente cu ani in urma (cam eram in tara) sunt extrem de seriosi, profesionisti, una din firmele care am curajul s-o recomand si la altii

se numeste ****** electro au si website. Sigur au optocuplorul de care ai nevoie sau echivalent pe stoc.

vreau sa repet asta fara a face reclama aiurea, rar am vazut in Roamania o firma mai serioasa decat _E_C_A_S_.

Roadrunner

scuzati-ma da' ce dracu e prostia asta adica poti sa scrii farnell da nu poti E_C_A_S? sau numai unii pot sa scrie?

Roadrunner

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock