Sari la conținut

afisaje led matriciale

fex

Postări Recomandate

cine ma poate ajuta cu informatii legate de proiectarea si executia unor panouri led matriciale cu controller cu fir si afisaj lcd.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator crriss

ce dimensiune, caracteristici ??? pentru ce vrei sa le folosesti ? cunosc cateva firme care produc matrici cu led-uri pentru display-uri gingant, panouri publicitare si monitoare pentru stadion.

Link spre comentariu

ce dimensiune, caracteristici ??? pentru ce vrei sa le folosesti ? cunosc cateva firme care produc matrici cu led-uri pentru display-uri gingant, panouri publicitare si monitoare pentru stadion.

panou rezolutie 7x 80 dots, dimensiune (pana in 650 mm lungime si inaltime pana in 70 mm)

problema mare este controlerul care trebuie sa fie o cutie mica cu un afisaj lcd pe care se vizualizeaza aceleasi mesaje din panou. Trebuiesc memorate min 128 mesaje.

Se monteaza pe autoturisme si se seteaza mesajele din interior.

In principiu sunt multe firme care produc dar niciuna nu integreaza o asemenea combinatie. In general se programeaza de la un PC numai ca in acest caz mai apare si controlerul suplimentar. Este vorba de un numar mare de sisteme ( ! sistem= 2 panouri LED+1 controler), in jur de 400.

Este o tema interesanta pentru cine se ocupa cu proiectarea unor astfel de componente.

Link spre comentariu

Am eu un design pentru asta si se poate programa wireless (e bazat pe FPGA) are alta dimesiune dar poate fi modificat (e un pic mai mare)

de fapt tu vrei 20 caractere de 7 x5 daca inteleg eu bine.

detalii pe PM (sunt firma si sunt in Irlanda)

Roadrunner

Link spre comentariu

Am eu un design pentru asta si se poate programa wireless (e bazat pe FPGA) are alta dimesiune dar poate fi modificat (e un pic mai mare)

de fapt tu vrei 20 caractere de 7 x5 daca inteleg eu bine.

detalii pe PM (sunt firma si sunt in Irlanda)

Roadrunner

intre 12 si 16 caractere

problema cea mare o reprezinta controllerul cu LCD care trebuie cuplat si din care se face comutarea mesajelor.

Am rugamintea sa tii cont ca nu sunt electronist si am nevoie de un limbaj mai simplu.

ce inseamna PM si de unde iau detaliile?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock