Sari la conținut

Imagini cu montaje sau kituri realizate de voi

donpetru

Postări Recomandate

As dori ca in acest topic sa postati intentia voastra de a publica imagini cu kituri electronice in paginile revistei. Pentru a face acest lucru imi puteti trimite un e-mail la donpetru2003@yahoo.com, cu imaginea respectiva, urmand ca dupa aprobare sa afisez imaginea sau imaginile la sectiunea Galerie Foto DIY de pe site-ul revistei Tehnium Azi. Tot aici puteti face propuneri cu privire la infintarea unui nou album la sectiunea Galerie Foto DIY, daca credeti ca este necesar.

Asadar, astept imagini cu cele mai reusite kituri realizate de voi.

Link spre comentariu
Vizitator crriss
As dori ca in acest topic sa postati intentia voastra de a publica imagini cu kituri electronice in paginile revistei. Pentru a face acest lucru imi puteti trimite un e-mail la donpetru2003@yahoo.com, cu imaginea respectiva, urmand ca dupa aprobare sa afisez imaginea sau imaginile la sectiunea Galerie Foto DIY de pe site-ul revistei Tehnium Azi. Tot aici puteti face propuneri cu privire la infintarea unui nou album la sectiunea Galerie Foto DIY, daca credeti ca este necesar.

Asadar, astept imagini cu cele mai reusite kituri realizate de voi.

postez intentia mea de a publica imagini cu kituri electronice.

dar nu ar fi mai simplu sa postez direct imaginile ???? altfel nu-i vad sensul topicului, puteai sa pui un announcement in revista pentru asta...

Link spre comentariu
dar nu ar fi mai simplu sa postez direct imaginile ???? altfel nu-i vad sensul topicului, puteai sa pui un announcement in revista pentru asta...

@crriss

Puteti posta direct imaginile aici, urmand ca dupa aceea sa le postez in albumul foto DIY al revistei. Sau puteti sa lasati un mesaj simplu in care sa spuneti ca mi-ati trimis imaginile pe e-mail.

@Cobra,

in cursul zilei de astazi am sa public imaginile in revista, mai putin a treia. As dori sa veniti si cu o descriere sumara a acestora pe care o puteti posta tot aici.

Link spre comentariu
Vizitator crriss
@crriss

Puteti posta direct imaginile aici, urmand ca dupa aceea sa le postez in albumul foto DIY al revistei. Sau puteti sa lasati un mesaj simplu in care sa spuneti ca mi-ati trimis imaginile pe e-mail.

am sa postez doar cateva dintre kiturile care le-am facut.

deoarece este duminica am facut poze la cateva dintre cele care le am pe acasa, nu si cele care le am la servici. de aceea unele nu sunt complete.

primele doua poze, amplificatoare audio in clasa D, stereo cu putere de 2x1000W pe canal, respectiv 3KW brdge mode, celalalt 350W pe canal, 1200W bridge mode

urmatoarele 3 poze, 2 modele de convertizoare de frecventa pentru motoare asincrone de curent alternativ, cu puteri de 1HP (0.75KW) cel cu placa rosie si 1.5HP (1.1KW)

urmatoarele 2 poze, un programator universal pentru memorii, microcontrolere, PLD-uri si cam orice altceva se poate programa, aproximativ 50 000 deviceuri diferite

ultimele 3 poze, welding inverter, sau invertor de sudura. 200A curent nominal, ciclu 60% sau 160A ciclu 100%. curentul se regleaza in plaja 20A - 200A tensiunea de mers in gol 58V iar in sarcina 21-28V

zilele urmatoare o sa mai fac si alte poze la alte kitui si module.

post-1121-1217751928_thumb.jpg

post-1121-1217751943_thumb.jpg

post-1121-1217751958_thumb.jpg

post-1121-1217751973_thumb.jpg

post-1121-1217751997_thumb.jpg

post-1121-1217752005_thumb.jpg

post-1121-1217752045_thumb.jpg

post-1121-1217752069_thumb.jpg

post-1121-1217752081_thumb.jpg

post-1121-1217752106_thumb.jpg

Link spre comentariu

amplificator de 200W pentru woofer cu TDA7294 in punte. Amplificatorul este in clasa AB. Banda de frecventa 10Hz-300Hz. Are un filtru activ pentru woofer realizat cu 2 AO TL072. Filtrul activ se poate regla intre 20Hz-200Hz. Are 2 intarti low level max:1.3V si a 2 intrare high level max:20V. La 80W 8ohmi are 0,002%THD (1KHz).

post-36-1217757690_thumb.jpg post-36-1217757740_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator crriss
crriss, foarte misto pozele alea. Te rog, trimite-mi si mie schema de la invertorul ala de sudura si amplificatoarele audio ? Daca se poate si PCb-ul ar fi perfect !!!

si codul sursa de la mcu de pe control board cumva ??? sarcastic_hand.gif

Link spre comentariu
  • 2 months later...
  • 7 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock